Comunicat de presa
In Romania, Saptamana Alaptarii are o importanta deosebita, deoarece rata alaptarii exclusive in primele 6 luni de viata ale copilului este cea mai mica din Europa, sub 13%, conform unui studiu realizat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si a Copilului, in parteneriat cu Ministerul Sanatatii si UNICEF. Acest fapt determina nevoia de protejare si incurajare a alaptarii exclusive, contribuind astfel la sanatatea mamei si a copilului. Alaptarea in primele 1000 de zile ale copilului aduce numeroase beneficii atat pentru sanatatea acestuia, cat si pentru cea a mamei.
Alaptarea la san | Tot ce trebuie sa stii

NUTRICIA, stiinta inspirata de proprietatile uimitoare ale laptelui matern de a-i oferi unui bebelus tot ce are nevoie pentru o crestere sanatoasa, sustine si incurajeaza alaptarea printr-o sectiune online dedicata in Club NUTRICIA. Acesta le pune la dispozitie tuturor mamicilor o serie de rubrici in care vor afla raspunsuri la toate intrebarile referitoare la procesul alaptarii.
Intra in Club NUTRICIA si afla totul despre alaptare. Aici vei descoperi informatii pretioase despre laptele matern, beneficiile sale si despre procesul alaptarii in sine. Si pentru ca este important pentru o proaspata mamica sa fie indrumata cum sa alapteze, iti punem la dispozitie si o serie de ghiduri si tutoriale video edificatoare. Totodata, vei invata mai multe despre importanta alimentatiei in alaptare si vei primi sfaturi de alimentatie personalizate prin intermediul aplicatiei NutriPlan. Tot in cadrul acestui club dedicat mamicilor informate, spulberam impreuna toate miturile legate de alaptare si asimilam informatii corecte de la expertii NUTRICIA, printr-o sectiune dedicata: Adevar, nu zvon!. Hai in Club NUTRICIA!
Menstruatia dupa nastere – ce trebuie sa stii

Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?