Calitate, puritate, grijă, inovație, sustenabilitate - acestea ar trebui sa fie cuvintele de bază atunci când alegem produsele de îngrijire personală, atât pentru noi, cât și pentru cei dragi. După aceste principii se ghidează și brandul Septona, cu produse de îngrijire personală făcute după un sistem complex de monitorizare și certificare a calității.

CP

Rămânând fidelă valorilor care au făcut din Septona un lider în industria igienei personale, produsele țin mereu pasul cu tendințele globale de protecție si grijă permanentă pentru mediu și clienții brandului. Gama de șervețele se relansează într-o înfățișare nouă, care să scoată mai bine în evidență beneficiile produselor.

Gama Septona a fost creată special pentru nevoile întregii familii, cu un portofoliu bogat și perfect adaptat îngrijirii personale a copilașilor, dar și a părinților și bunicilor.

Noua gamă de șervețele BABY vine cu ambalaje noi și cu formule concepute special pentru nevoile delicate ale pielii bebelușilor: șervețele bebeluși SENSITIVE îmbogățită cu cremă împotriva iritațiilor de scutec 60buc, șervețele bebeluși ALOE VERA 60buc, șervețele bebeluși MUȘEȚEL cu capac 80buc, șervețele bebeluși MUȘEȚEL mini 12buc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

NOU în portofoliu! Septona are acum și două noi tipuri de șervețele din categoria DERMASOFT, menite să întregească și îndeplinească mai bine nevoile tuturor membrilor familiei.

ü Șervețele umede FAMILY - pentru întreaga familie, cu o formulă îmbunătățită și aromă discretă de flori de mușețel, pachet în varianta de 100 de buc cu capac și varianta mini, de 12 buc.

ü Șervețele umede MAX – pentru îngrijirea dedicată persoanelor cu nevoi speciale, cu formulă îmbunătățită ce conține glicerină și extract de bumbac, dimensiune mărită a șervețelului în varianta de pachet cu capac, 60 buc.

Produsele Septona pot fi achiziționate din hyper-marketuri, super-marketuri, dar și de la partenerii online.

Pentru a fi la curent cu noutățile Septona, va invitam să ne urmăriti pe rețelele sociale: https://www.facebook.com/SeptonaRomania/
https://www.instagram.com/septona_romania/

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri