23 Iunie 2023 publicat în Bebe 12 share-uri

Părinții înțeleg cât de important este să aibă grijă de sănătatea și confortul bebelușilor lor, iar un aspirator nazal adecvat poate face o diferență semnificativă. Acest articol te va ghida în alegerea aspiratorului nazal potrivit pentru copilul tău, explicând principiile de funcționare și diversele tipuri disponibile. Vei afla, de asemenea, criteriile esențiale de selecție și cum să utilizezi corect acest dispozitiv, pentru a asigura o experiență cât mai plăcută pentru micuțul tău.

Funcționarea aspiratoarelor nazale: principii și tipuri

Principiile de funcționare ale aspiratoarelor nazale tip “batista bebelușului” se bazează pe sisteme de aspirație care extrag mucozitățile din nasul bebelușului, facilitând astfel respirația. Aceste dispozitive pot funcționa manual, prin suflare sau aspirație din partea părintelui, sau pot fi electrice, având un motor care generează puterea de aspirație. Aspiratoarele manuale sunt cele mai comune și au o pompă.

Acestea sunt eficiente în îndepărtarea mucozităților, însă necesită mai mult efort din partea părintelui. Aspiratoarele cu suflare sunt cele mai simple și ieftine, însă nu sunt foarte eficiente și pot fi neplăcute pentru părinte. Aspiratoarele electrice sunt cele mai comode și pot fi mai eficiente în îndepărtarea mucozităților, dar pot fi mai costisitoare și pot produce un zgomot care să deranjeze bebelușul. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Sursa foto articol: morrowlight/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri