16 Noiembrie 2023 publicat în Bebe 14 share-uri

Afla care sunt cele mai importante reguli de care sa tii cont pentru siguranta in masina a bebelusului tau, precum si cateva sfaturi pentru instalarea corecta a unui scaun auto si recomandari pentru alegerea scaunului auto potrivit.

Transportarea unui copil dintr-un loc in altul in primele luni de viata trebuie sa fie confortabila si usoara atat pentru parinti cat si pentru copil. De asemenea, copilul trebuie sa fie protejat in cazul unui eventual accident, asadar folosirea unui scaun auto special este obligatorie, atat din considerente de protectie pentru copil cat si legale (fiecare tara are propriile legi cu privire la transportul copiilor mici cu masina).

In acest articol va vom prezenta 5 reguli pentru siguranta in masina a bebelusului tau pentru a stii de ce trebuie sa tii cont data viitoare cand pornesti la drum alaturi de copilul tau. De asemenea, va vom prezenta si cateva sfaturi pentru alegerea unui scaun auto potrivit, precum si cum se instaleaza scaunele auto pentru copii. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Sursa foto: Tomsickova Tatyana/ shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum vor funcționa grupele de acomodare pentru elevii care nu au fost înscriși în școli din România în ultimii doi ani 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri