Alaptarea este benefica atat pentru mama cat si pentru bebelus- ea necesita anumite accesorii, dar si exercitiu si indemanare din partea mamei pentru a fi facuta corect.
Alaptarea este benefica atat pentru mama cat si pentru bebelus- ea necesita anumite accesorii, dar si exercitiu si indemanare din partea mamei pentru a fi facuta corect.

Intrand intr-un magazin pentru copii poti fi uimita cate accesorii vei gasi acolo, unele folositoare, altele inutile, dar care iti “iau ochii”. Desi alaptarea este o activitate naturala, ea necesita si cateva accesorii.

Iata cateva din accesoriile de care s-ar putea sa ai nevoie atunci cand iti alaptezi bebelusul:

• Pompe pentru golit sanii
• Tampoane pentru sani
• Dispozitive de protectie pentru sani
• Crema cu lanolina sau glicerina
• Imbracaminte pentru alaptat: bluza, camasa de noapte, sutiene speciale pentru alaptat
• Sticle cu tetine pentru pastrarea laptelui muls
• Aparatori pentru tetine
• Un prosop curat si moale special pentru alaptat
• Optional: un scaun balansoar

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Hidratarea, cheia pentru zile de sărbătoare reușite. Sfaturi pentru un Paște sănătos 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Pompele pentru golit sanii eficiente te ajuta sa iti golesti ambii sani simultan in maxim 15 minute, ele avand 2 recipiente de recoltare (cate unul pentru fiecare san), dar ele sunt si destul de costisitoare. Daca nu vrei sa cheltuiesti atatia bani pe o astfel de pompa exista pompele manuale sau cele cu baterii, dar care nu sunt la fel de eficiente. Aceste pompe sunt foarte utile daca esti o mamica foarte ocupata care si-a reluat serviciul. Ele ajuta la golirea sanilor, mentin astfel secretia lactata si impiedica angorjarea sanilor.

Tampoanele pentru sani. Pe toata perioada lactatiei te poti confrunta cu diferite scurgeri sau iritatii la nivelul mameloanelor, iar tampoanele pentru sani iti pot fi de ajutor. Ele sunt confectionate din bumbac 100% si se aseaza in sutien pentru a putea absorbi orice fel de scurgere. Tampoanele pentru sani se gasesc atat in varianta de unica folosinta cat si pentru folosire indelungata (se pot spala).

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Dispozitivele de protectie pentru sani sunt ca niste aparatori confectionate din foite de material plastic care imbraca perfect mameloanele, oferind confort si protectie in timpul golirii sanilor, in timpul alaptarii usurandu-i munca bebelusului de a prinde sfarcul in gurita, protejand mameloanele dureroase si iritate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri