Iata cateva retete utile preparate din lapte si branza pentru bebelusi.
Nu ai nevoie de multe ustensile pentru pregatirea acestor retete pentru bebelusi.Iata cateva retete utile preparate din lapte si branza pentru micutul tau. Lista si combinatiile posibile de retete culinare pentru cei mici pe baza de lapte si branza este mare, depinde doar sa ai imaginatie si putin gust pentru a le pregati.

Grisul cu lapte

Ingrediente necesare:

• 200 ml lapte
• 3 lingurite gris
• 1 pahar mic de apa
• ½ pliculet zahar vanilat

Se pun la fiert apa impreuna cu laptele. Cand compozitia da in clocot, se adauga presarand incetul cu incetul grisul si amestecand continuu pentru a evita formarea cocoloaselor si prinderea grisului de fundul cratitei. Astfel se fierbe timp de 10-15 minute amestecand mereu la foc mediu, pana cand grisul se umfla. Inainte de a opri focul se adauga zaharul vanilat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

Sufleu de orez si branza de vaci

Avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

• 100 g orez
• 75 g de branza de vaci proaspata
• 4 lingurite miere sau sirop de zahar

Orezul se spala bine si se fierbe. Dupa ce orezul a fiert, se strecoara si apoi se amesteca cu branza de vaci pana se face o pasta cremoasa. La sfarsit se adauga mierea pentru a da savoare si a indulci preparatul. Dupa gust se poate adauga un pahar cu lapte, suc de mere sau mere rase, biscuiti, 1 lingurita de unt.

Budinca de branza de vaci

Cantitati si ingrediente necesare:

• 400 g branza de vaci proaspata
• 200 ml lapte
• 1 lingura de faina
• Un ou
• 3 lingurite de unt
• 4 lingurite de zahar
• Coaja de lamaie rasa

Galbenusul se amesteca bine cu zaharul, apoi se amesteca impreuna cu albusul batut spuma. Aceasta compozitie de adauga peste branza de vaci si se freaca bine pana ce capata un aspect cremos. Faina, laptele si untul se amesteca bine cu mixerul si se pregateste un sos alb, care se pune peste compozitia cu branza de vaci si se bate bine.

Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Toata pasta rezultata se toarna intr-o tavita ce a fost unsa cu unt, tapetata cu faina si in care a fost intins un strat de biscuiti de casa insiropati. Se lasa la cuptor 15 minute la foc mare.

Poti afla multe alte retete delicioase de mancare pentru tine si familia ta, vizitand Delly.ro, partenerul nostru in materie de gastronomie.

Pofta buna, bebe!

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri