O familie din Germania face istorie: au primit in dar copii gemeni, dar supriza unul este alb, iar celalalt negru.

O familie din Germania face istorie: au primit in dar copii gemeni, dar supriza… unul este alb, iar celalalt negru.

Ryan, unul dintre gemeni este alb, si seamana cu tatal, Stephen Gerth, originar din Germania, iar Leo, celalalt geaman este negru si seamana cu mama sa, Florence Addo- Gerth, este originara din Ghana (Africa).

Cum a fost posibila o asemenea minunatie? Medicii spun ca sansele ca dintr-un cuplu mixt (format dintr-o persoana de culoare alba si una de culoare neagra) sa ia nastere copii gemeni ce au culori ale pielii diferite sunt extrem de mici, practic o sansa la 1 milion de astfel de cazuri, si ca acest lucru se intampla din cauza combinatiilor genetice. De asemenea, specialistii cred ca aceasta minune a fost posibila deoarece se poate ca unul dintre stramosii mamei sa fi fost de culoare alba sau unul dintre stramosii tatalui sa fi avut culoarea pielii neagra.

Gemenii s-au nascut prin cezariana la un spital din Berlin: Ryan, primul nascut, cantarea la nastere 2650 grame- el are pielea de culoare alba, ochi albastri si parul negru, semanand cu tatal; Leo, al doilea nascut, cantarea la nastere 2606 grame- el are pielea de culoare neagra, ochii negri si parul negru, semanand cu mama sa.

Medicii spun ca cei doi bebelusi sunt sanatosi si arata inca de pe acum personalitati diferite, Ryan fiind vioi si galagios, iar Leo fiind calm si linistit.

Acest caz nu este singurul in istorie- in urma cu 3 ani, o femeie a nascut 2 fetite gemene de culori diferite in Marea Britanie.

Vestea nasterii gemenilor alb-negru a uimit medicii si a facut inconjurul lumii, asa ca bebelusii alb-negru sunt vedete inca de la o varsta atat de frageda.

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri