Iata-l pe Horia, micutul care a castigat o sedinta foto profesionista la concursul Kidz.

Iata-l pe Horia, micutul care a castigat o sedinta foto profesionista la concursul Kidz. Sedinta foto a fost realizata de fotograful Dragos Bratasanu, de la Chocolate Kids. Mami si tati s-au declarat incantati si au postat pe Kidz, in cadrul profilului pozele lui Horia. Le puteti admira la dimensiune mai mare si aici.

Ce au spus parintii?

"Ne-au placut atat de mult incat suntem in dificulate. Nu stim ce sa alegem, asa ca o sa le scoatem pe hartie pe toate"

"...am cunoscut un fotograf cu adevarat profesionist, pe care ti-l recomand cu drag. Dincolo de profesionalismul fara cusur, ne-a impresionat blandetea si dragostea cu care a lucrat cu Horia. Ca dovada Horia a fost foarte cuminte si cooperant, in conditiile in care este foarte selectiv cu persoanele straine"

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri