Dan si Mihaela sunt impreuna de cinci ani si s-au casatorit in urma cu doi ani. Mara a fost un copil dorit si planificat, asa cu ne-a marturisit proaspatul tatic. In ceea ce priveste numele, sotii Fintescu au fost pe aceeasi lungime de unda. Amandoi s-au gandit ca Mara ar fi cel mai potrivit nume pentru fetita lor.
Dan Fintescu, prezentatorul emisiunii “Vedete-n figuri” si a rubricii Meteo, de la Prima TV, a intrat in randul taticilor.

Mihaela, sotia lui Dan, a nascut luni, 15 iunie, la ora 14:53 o mandrete de fata. Nasterea a decurs normal si a avut loc la Spitalul Elias. Desi micuta Mara a venit pe lume mai devreme cu o zi, mezina familiei Fintescu a primit nota 10, masurand 52 de centimetri si 3,55 kilograme.

Dan si Mihaela sunt impreuna de cinci ani si s-au casatorit in urma cu doi ani. Mara a fost un copil dorit si planificat, asa cu ne-a marturisit proaspatul tatic. In ceea ce priveste numele, sotii Fintescu au fost pe aceeasi lungime de unda. Amandoi s-au gandit ca “Mara” ar fi cel mai potrivit nume pentru fetita lor.

Acum, Dan si Mihaela sunt in culmea fericirii. Vedeta a intrat deja in rolul de tatic, avand grija ca micutei sale sa nu-i lipseasca nimic. Sotii Fintescu i-a amenajat camera Marei de ceva timp si se gandesc serios sa-i faca si un fratior.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri