In 2008, Romania s-a alaturat proiectului global 1 pachet = 1 vaccin Pampers UNICEF, menit sa elimine pana in anul 2012 tetanosul neonatal. Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede vandute, Pampers a donat catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin, pentru a ajuta astfel mamele si copiii aflati la nevoie. In plus, Pampers si UNICEF au hotarat sa sustina impreuna o cauza importanta in Romania si anume imbunatatirea calitatii vietii si ingrijirii copiilor, prin implicarea in programe de ingrijire si educationale dedicate proaspetelor mame, in maternitatile din tara.

In 2008, Romania s-a alaturat proiectului global „1 pachet = 1 vaccin” Pampers UNICEF, menit sa elimine pana in anul 2012 tetanosul neonatal. Pentru fiecare pachet de scutece sau servetele umede vandute, Pampers a donat catre UNICEF suma necesara achizitionarii unui vaccin, pentru a ajuta astfel mamele si copiii aflati la nevoie.

In plus, Pampers si UNICEF au hotarat sa sustina impreuna o cauza importanta in Romania si anume imbunatatirea calitatii vietii si ingrijirii copiilor, prin implicarea in programe de ingrijire si educationale dedicate proaspetelor mame, in maternitatile din tara.

Cea mai recenta realizare Pampers UNICEF este includerea maternitatii din Oradea in reteaua maternitatilor „Spital prieten al copilului”. Acum maternitatea se bucura de saloanele de „rooming-in”. Acestea au fost create cu ajutorul sumei donate de Pampers catre UNICEF anul trecut, precum si cu ajutorul noilor patuturi neonatale, masutelor de schimbat precum si scaunlor speciale pentru alaptare, donate de catre Pampers in aceasta luna, pentru asigurarea conditiilor adecvate pentru „rooming-in” in cat mai multe saloane din Oradea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

„Pampers si UNICEF doresc sa demonstreze ca, luptand impreuna pentru aceleasi cauze, umar langa umar, pot cu adevarat schimba mersul lucrurilor. Aprecierile primite din partea medicilor din spitalele cu care s-a lucrat, precum si multumirile primite din partea mamicilor, ce au beneficiat de noile conditii oferite de Pampers si UNICEF, sunt cele care ne-au oferit incredere si determinare pentru a continua sa ne implicam atat in actiuni ce vizeaza binele copiilor din Romania dar si sa continuam campania „1 pachet = 1 vaccin” de eliminare a tetanosului la nivel global” declara Bogdana Rusescu PR Procter&Gamble.

Anul trecut eforturile celor doi parteneri, Pampers si UNICEF au fost rasplatite. Astfel in campania „1 pachet = 1 vaccin” Pampers UNICEF, unde eforul fiecarui parinte din Romania a contat, rezultatele au fost impresionante, donandu-se 2.166.119 de vaccinuri catre UNICEF. In acelasi timp, in cadrul proiectului local comun de imbunatatire a calitatii vietii si ingrijirii copiilor, maternitatea Oradea a fost transformata cu ajutorul sumei de bani si a materialelor donate de Pampers, fiind inclusa in reteaua unitatilor „Spital Prieten al Copiilor”.

Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri