Daca treci pe la Baby Boom Show, te inregistrezi la standul BIOGENIS si semnezi cu BIOGENIS in perioada 14-21 Aprilie 2011 un contract de recoltare si stocare de celule stem din sangele ombilical la nastere, primesti gratuit recoltarea si stocarea de PORTIUNE DE CORDON ombilical Gelatina Wharton.

Recoltezi sange ombilical, ai gratuit recoltarea de portiune de cordon.

Treci pe la targ, semnezi un contract de recoltare de sange ombilical si beneficiezi fara alte costuri si de recoltare de portiune de cordon, cel mai nou serviciu pentru celulele stem.

BIOGENIS ofera din aceasta luna un nou serviciu pentru celulele stem, recoltarea de portiune de cordon ombilical – Gelatina Wharton.

Celulele stem mezenchimale se gasesc in numar foarte mare in Gelatina Wharton a cordonului ombilical (tesutul conjunctiv ce inveleste si protejeaza vasele cordonului ombilical).

Aceleasi celule se gasesc si in maduva osoasa, dar recoltarea lor presupune un proces dureros, cu risc crescut pentru pacient. Spre deosebire de acest caz, recoltarea celulelor stem mezenchimale din cordonul ombilical presupune sectionarea unei regiuni a cordonului ombilical la nastere. Procesul de recoltare nu prezinta niciun risc pentru mama sau copil si este fara durere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC Vitality Club dă startul sezonului estival de 1 mai cu evenimentul Grill & Chill PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Studiile au aratat ca datorita caracteristicilor lor unice, celulele stem mezenchimale se pot diferentia in celule osoase, miocardice, hepatice, tegumentare, cartilaginoase, nervoase si adipoase. Ele au o capacitate de multiplicare mare si se pare ca nu este necesara histocompatibilitatea intre donator de celule stem mezenchimale si receptor.

Exista mai mult de 80 de studii clinice in curs de desfasurare care folosesc acest tip de celule. Cercetatorii cred ca in viitor celulele mezenchimale ar putea ajuta la tratarea unor boli precum: diabetul, scleroza multipla, insuficienta cardiaca, leziunile hepatice precum si fracturile osoase.

In perioada 14 – 17 Aprilie 2011, BIOGENIS le asteapta pe viitoarele mamici cu surprize la Baby Boom Show, primul targ international din Romania pentru copii intre 0-5 ani si viitoare mamici!

Sheraton Bucharest Hotel propune brunch-ul de Paște sub conceptul The Art of Gathering Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

In cadrul targului, BIOGENIS aduce si un biolog din laboratorul de prelucrare, pentru a putea oferi viitorilor parinti informatii complete despre analiza si prelucrarea sangelui, a procedurilor prin care trec probele de celule stem, de la momentul sosirii in banca si pana la criogenarea lor la -190 de grade Celsius, in vapori de azot lichid.

Comunicat de presa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri