1 Iunie 2012 publicat în Copil 20 share-uri

Luna iunie aduce copiilor si tinerilor o reducere substantiala la testul de intoleranta alimentara.

Comunicat de presa

Luna iunie aduce copiilor si tinerilor o reducere substantiala la testul de intoleranta alimentara. Asadar, prin intermediul cardului de fidelitate Sensiblu, copiii si tinerii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, pot efectua analiza medicala York Test la un pret special de 299 Euro, cu o reducere de 100 de Euro fata de pretul de lista.

Pachetul promotional consta in prelucrarea probelor de sange la Laboratoarele York Test din Anglia, consultanta gratuita de specialitate oferita de un medic consultant in nutritie York Test, interpretarea rezultatelor precum si recomandarea unei diete personalizate in functie de rezultat. Conform unui studiu recent efectuat de York Test Romania, 8 din 10 romani sufera de intoleranta alimentara, iar 3 din 4 copii nu asimileaza corespunzator laptele de vaca si albusul de ou, pe lista alimentelor incriminate afladu-se de asemenea si alimente precum drojdia si glutenul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City


“Ca parinti ne gandim la sanatatea si binele copiilor nostri inainte de toate. Este foarte important sa fim informati si sa gasim cele mai bune solutii. Deseori, simptome precum somnul agitat, balonarile, urticaria, roseata, eruptiile cutanate sau varsaturile, pot fi reactiile intolerantei alimentare. Testul de intoleranta alimentara York Test ofera solutia simpla si optima, cu ajutorul lui parintii putand afla ce alimente le sunt benefice sau nu copiilor lor”
, declara Amira Syoufi, country manager Gaya Health Services.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri