17 Septembrie 2012 publicat în Copil 1 share-uri

S-au dus vremurile cand doamna profesoara sau doamna educatoare dicta si noi, cuminti, scriam ce apucam.

Nu, nu ne-am apucat noi sa facem experimente inca, ci va povestim de cei de la Filmminimo care aduc in scoli cursuri vesele si educative.

S-au dus vremurile cand doamna profesoara sau doamna educatoare dicta si noi, cuminti, scriam ce apucam, dupa care ne chinuiam sa descifram acasa ce doreste respectiva lectie de la viata noastra si cum am putea sa o retinem (a se citi toci) mai bine.

Din fericire pentru noi si mai ales pentru copiii nostri multe scoli si gradinite din Romania (desi noi ne-am dori si mai multe) se axeaza pe metode alternative de invatare, cu explicatii, jocuri, desene sau filme.

La filme educative s-au gandit si cei de la Filmminimo care vor sa aduca in clase zambete si voie buna, dar nu uita de educatie si cunoastere.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri