5 Decembrie 2012 publicat în Copil 10 share-uri

O pijama potrivita, un somn linistit!

Cum ii pacalim sa doarma

De cele mai multe ori copiii refuza somnul. O jucarie sau desenele de la tv sunt mult mai interesante decât patul. Ii putem, insa, tenta cu o pijamaluta colorata sau cu una care are imprimat personajul lor preferat.

Copiii sunt foarte interesati de ceea ce poarta inca de la 2-3 ani, chiar incep sa isi aleaga singuri lucrurile pe care le imbraca. Tocmai de aceea, trebuie sa le luam pijamale in culorile lor preferate si cu modele cât mai vesele.

Recomandarea noastra pentru sarbatorile de iarna

Mosul s-ar bucura tare mult sa il vada pe micutul tau in pijamaluta in dungi Pinguin. Din colectia speciala de Craciun, aceasta pijamaluta va face ca bebelusul tau sa fie cel mai dulce dintre toate dulciurile de Craciun.

Se poate purta deopotriva de catre baietei si fetite, si arata fabulous cu caciulita asortata. Produsul este diponibil pe www.napati.ro la pretul de 90 de RON.

Pijamaluta Polka este o alta varianta vesela pentru sarbatorile ce se apropie cu pasi repezi. Aceasta salopeta cu picior, organica, este ultra simpatica!

Confectionata din bumbac organic, acesta ii permite micutului sa se miste in voie. Pijamaua se poate achizitiona de la magazinul online Napati la pretul de 79 de RON.

Pentru ca la zoo toti copiii ard de nerabdare sa ajunga cât mai repede la custile cu maimutele jucause si cu greu se desprind de acolo, cei de la Frugi au folosit o maimutica pentru a-l insoti pe baietelul tau la somnic.

Cum puteau sa aduca o maimutica in patul copilului tau? Corect, printr-o pijamaluta foarte moale si delicata cu pielea lor sensibila.

Cordonul din talie face ca pantalonul sa se potriveasca perfect pe orice mijlocel. Asadar, pijamaua Maimutica Somnoroasa ar fi un cadou foarte inspirat in aceasta perioada. Il gasiti la magazinul Napati la pretul de 155 de RON

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri