Un program atractiv de muzica, spectacole pline de umor si voie buna, in interpretarea artistilor mai mici si mai mari ai Operei Comice pentru Copii este pregatit pentru spectatorii de toate varstele, in Parcul Crangasi din Bucuresti. Intrarea la evenimentele prezentate de Opera Comica Pentru Copii este libera.

Comunicat de presa

O veste buna pentru bucurestenii aflati inca sub soarele torid al capitalei: OPERA COMICA PENTRU COPII va provoaca la distractie la fiecare sfarsit de saptamana al lunii iulie (cu exceptia zilelor de 20 si 21 iulie). Un program atractiv de muzica, spectacole pline de umor si voie buna, in interpretarea artistilor mai mici si mai mari ai Operei Comice Pentru Copii este pregatit pentru spectatorii de toate varstele in Parcul Crangasi din Bucuresti.

Stagiunea estivala prezentata in luna iulie in frumosul spatiu verde bucurestean este realizata in colaborare cu Centrul Cultural European Sector 6. Intrarea la evenimentele prezentate de Opera Comica Pentru Copii este libera.

Pe 13 si 14 iulie au avut loc in Parcul Crangasi doua reprezentatii cu cel mai indragit si mai cunoscut musical al tuturor timpurilor: SUNETUL MUZICII, adaptat intr-o forma mai scurta, special pregatita pentru micii spectatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Sub titlul MARIA, preluand numele personajului principal - tanara guvernanta care trebuie sa aiba grija de cei sapte copii ai familiei von Trapp - spectacolul este o sarbatoare a muzicii, o ocazie a reintalnirii cu slagare care ne-au incantat copilaria tuturor: "Do-Re-Mi", "Edelweiss", "My Favorite Things" („Lucrurile mele preferate”), cantecul care a dat si titlul musicalului - "The Sound of Music" („Sunetul muzicii”) s.a.

Compus in anul 1959 – pe muzica lui Richard Rodgers, versurile lui Oscar Hammerstein II si cartea scrisa de Howard Lindsay si Russel Crouse inspirata de fapte si personaje reale – musicalul a facut istorie in intreaga lume, de la premiera originala pe Broadway in acelasi an si culminand cu celebrul film realizat in 1965 cu Julie Andrews si Christopher Plummer, care a primit cinci premii Oscar.

Distributia i-a reunit pe artistii Operei Comice Pentru Copii: Sidonia Nica, Oana Serban, Raluca Oprea, Ramona Vornicu, Valentin Racoveanu, Ion Marinescu, Diana Stancu, Levente Ambrus, Lucia Racoveanu, Claudia Iagar, Ionut Birjovanu, Octavian Iuga, Alis Birjovanju. Spectacolul s-a desfasurat cu participarea copiilor de la Grupul CONTRAPUNCT.

Regia a fost semnata de BRENDA PETRE, director artistic al asociatiei CONTRAPUNCT, artist dedicat evenimentelor si spectacolelor cu si pentru copii. Scenografia ii apartine Vioricai Petrovici, iar ilustratia muzicala este realizata de Achi.

Stagiunea estivala din Parcul Crangasi va continua in datele de 27 iulie cu baletul "Frumoasa din padurea adormita" si in 28 iulie cu baletul "Cenusareasa" (de la orele 19.00), unele dintre cele mai apreciate productii ale Operei Comice Pentru Copii.

Parteneri media ai evenimentului: HotNews, Web PR, PORT.RO, 7 seri, Ziare.com, Melc Melc Codobelc, Bucuresti FM, RFI Romania, Ziarul Metropolis, Gradinitebucuresti.ro, Actualitatea Muzicala. Multumim pentru promovarea permanenta colegilor de la posturile Radio Romania.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, va invitam sa consultati site-ul operacomica.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri