Al doilea titlu de banda desenata de la Editura HAC!BD

12:08, 2 August 2013 publicat în Copil

"Ionita Tunsu", un haiduc de Bucuresti, este un album de banda desenata aflat inca in lucru, sub egida Editurii HAC!BD.

Comunicat de presa

Multe legende si balade populare au fost inchinate haiducului, aceasta figura romantica a istoriei si a imaginarului popular deopotriva. Editura HAC!BD crede ca a sosit timpul si pentru un album de banda desenata!

Citeste si:
Studiu: aproape 4 din 10 români din mediul urban spun că încrederea...
Studiu: aproape 4 din 10...

Haiduci au existat si in Bucurestiul secolului al XIX-lea, cel mai cunoscut si, in acelasi timp, misterios fiind Ionita Tunsu’ zis si Raspopitu’, care a bagat spaima in boieri si targoveti, a participat la revolutia lui Tudor Vladimirescu, ba chiar a lasat in urma o comoara, nedescoperita inca. Aventurile lui Ionita Tunsu prind din nou viata sub penita maestrului Puiu Manu, dupa o munca laborioasa de documentare alaturi de scenaristul Marius Lestaru.

Albumul este in lucru inca de anul trecut si va fi lansat in toamna. Pana atunci puteti urmari pagina facebook.com/IonitaTunsu, de unde veti afla mai multe si puteti vedea schite si desene semnate Puiu Manu.

Citeste si:
Editura Publisol lansează Colecția FeminIN - 10 capodopere ale...
Editura Publisol lansează...

Editura HAC!BD este dedicata publicarii de banda desenata, primul titlu fiind revista periodica “Harap Alb continua”. Tot sub egida HAC!BD puteti citi benzi desenate romanesti digitale downloadand gratuit aplicatia SuperErou.
 

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri