În pregătirea primei sărbători de iarnă dedicate copiilor, SMYK All for Kids vă așteaptă cu reduceri la articolele preferate pentru a ușura sarcina tuturor celor care fac cumpărături de cadouri pentru cei mici.

SMYK All for Kids, retailerul de origine poloneză specializat în vânzarea de jucării, îmbăcăminte și încălțăminte pentru copii, vine în ajutorul părinților încă de la începutul iernii cu reduceri la articole selectate, atent alese pentru a fi puse în ghetuțele pregătite cu grijă pentru Moș Nicolae.

Campania de reduceri se desfășoară în perioada 24 noiembrie – 06 decembrie în magazinele din rețeaua SMYK și vizează, în mare parte, jucării pentru bebeluși și copii cu vârste de până la 14 ani, articole pentru activități creative, accesorii, haine și încălțăminte cu motive de sezon.

„Bucuria unui copil care găsește în ghetuțe tocmai cadoul pe care și-l dorea de la Moș Nicolae este întrecută numai de bucuria lui «Moș Nicolae» însuși, când îl văd pe cel mic atât de fericit! Ajuttoarele Moșului, se străduiesc să descopere preferințele copiilor și să le ofere fix darurile pe care și le doresc, iar noi încercăm să facem acest lucru mai ușor de realizat prin această campanie de reduceri de prețuri care vizează cele mai căutate articole ale momentului”, spune Alexandra Crețan, marketing manager SMYK All for Kids România.

Catalogul care include produsele la preț redus din campania de Moș Nicolae poate fi frunzărit la adresa https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-iarna astfel încât ajutoarele primului Moș al iernii pot merge în magazinele fizice cu temele făcute și cu o listă clară de cumpărături.

Până acum, părinții din 18 orașe au putut beneficia de ofertele SMYK prezente în toate cele 26 de magazine ale rețelei: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall şi Militari Shopping), Constanța (Vivo! Mall, City Park), Ploiești (AFI), Galați (Shopping City), Timișoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistriţa (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamţ (Shopping City), Târgu Jiu (Shopping City), Târgu Mureş (Shopping City), Târgovişte (Dâmboviţa Mall), Brăila (Brăila Mall), Braşov (Afi Braşov), Craiova (Electroputere Parc).

Începând cu data de 1 decembrie, un nou magazin va găzdui conceptul All for kids, mai exact în Roman, ale cărui porți se vor deschide de Ziua Națională a României. Deși intră mai târziu în rețea, noua unitate SMYK va oferi aceleași reduceri de preț de până la 50% pană la data încheierii campaniei de Moș Nicolae, 6 decembrie.

Mai multe detalii despre SMYK All for Kids găsiți pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/smykro sau pe www.smyk.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri