16 Martie 2023 publicat în Copil 2 share-uri

Citeste mai jos mai multe despre sindromul Einstein la copii, care sunt semnele posibile, de ce apare acest sindrom si alte informatii utile.

Ce este sindromul Einstein?

Sindromul Einstein este numit dupa celebrul om de stiinta Albert Einstein. Este atunci cand un copil isi dezvolta limbajul si abilitatile de vorbire mai lent decat alti copii de varsta sa, dar apoi brusc ii ajunge din urma si ii depaseste. Asta inseamna ca ar putea incepe sa vorbeasca mai tarziu decat alti copii, dar apoi sa inceapa brusc sa vorbeasca in propozitii complete si sa foloseasca chiar cuvinte mai grele. Astfel de copii pot avea, de asemenea, o memorie foarte buna si abilitati matematice sau de stiinta.

Sindromul Einstein poarta numele lui Albert Einstein, despre care se spune ca nu a rostit propozitii complete pana la varsta de 5 ani. Conceptul de sindrom Einstein a fost inventat de Thomas Sowell si sustinut ulterior de dr. Stephen Camarata – medic si profesor. Acesta a declarat ca multi copii sunt diagnosticati gresit cu tulburare de spectru autist pentru ca prezinta intarzieri de vorbire. Citeste continuarea articolului pe mamisicopilul.ro

Sursa foto articol: David Pereiras/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri