Inca de la lansarea filmului, in 1961, aventura plina de suspans a celor "101 dalmatieni" rapiti de Cruella De Vil a sensibilizat generatii intregi.
Inca de la lansarea filmului, in 1961, aventura plina de suspans a celor “101 dalmatieni” rapiti de Cruella De Vil a sensibilizat generatii intregi. De-acum, fanii numeroasei echipe de catelusi patati vor putea revedea aceasta poveste clasica Disney intr-o editie limitata pe DVD, cu imaginea si sunetul refacute digital.

O poveste memorabila, o animatie de exceptie, echilibru perfect intre suspans si umor si 101 catelusi irezistibili au reprezentat, decenii intregi, cea mai eficienta reteta de a castiga simpatia unei largi audiente, incluzand de la nepoti pana la bunici. Dar iata ca au trecut mai bine de patru decenii de la lansarea in premiera a filmului si specialistii de la Disney au decis ca e vremea sa-i refaca digital imaginea si sunetul pentru a nu permite timpului sa-si lase amprenta asupra acestei creatii de referinta pentru istoria animatiei.

Sa ne amintim: pasionata de blanuri, Cruella De Vil, cel mai malefic personaj creat vreodata de Disney, rapeste toti cateii dalmatieni din Londra, inclusiv cei 15 pui ai lui Pongo si ai Perditei. Hotarati sa-si recupereze odraslele, parintii-dalmatieni ii cheama in ajutor pe confratii patrupezi prin "Latratul din amurg" si impreuna pornesc o cursa dramatica pe urmele rapitorilor pentru a-i salva la timp pe catelusi de planurile machiavelicei Cruella. Pentru toate momentele amuzante pe care ni le ofera catelusii patati, pentru farmecul povestii si calitatea animatiei, „101 dalmatieni” este un film pe care nu ne mai saturam privindu-l. Iar de-acum incolo il putem urmari in conditii tehnice superioare, imaginea si sunetul fiind complet refacute digital si imbunatatite, la care se adauga 5.1 Disney Enhanced Home Theater Surround Sound.

In plus, noua editie de platina, pe 2 discuri, include bonusuri exceptionale, printre care Jocul Dalmatienilor Virtuali in care poti adopta, dresa si ingriji propriul catelus, peste 101 de informatii diverse, jocuri distractive de limbaj, detalii din culisele filmului, despre productie si Walt Disney, un nou clip muzical "Cruella De Vil", interpretat de Selena Gomez, melodii eliminate la montaj si multe altele.

Noua editie „101 dalmatieni” pe DVD este distribuita de Prooptiki Romania si va fi disponibila o perioada limitata, incepand cu sfarsitul acestei saptamani, in hypermarket-uri, librarii si magazine de specialitate, la un pret recomandat de 54,9 RON.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri