Ziua de nastere a puiului tau se apropie si tu esti pusa in dificultate? Nu stii cum sa organizezi aceasta zi deosebita si ce anume sa alegi mai bun si mai frumos pentru a-ti demonstra dragostea nemarginita fata de ingerasul tau?
Ziua de nastere a puiului tau se apropie si tu esti pusa in dificultate? Nu stii cum sa organizezi aceasta zi deosebita si ce anume sa alegi mai bun si mai frumos pentru a-ti demonstra dragostea nemarginita fata de ingerasul tau?

Oferta este mare pe piata si poti fi pusa in impas, deoarece a aparut mai nou o intreaga industrie alcatuita din firme specializate in planificarea petrecerilor.

Indiferent de varsta pe care o are sarbatoritul, este bine sa optezi pentru o petrecere simpla mai degraba decat pentru una foarte pompoasa, elaborata si costisitoare.

Discuta cu copilul despre organizare

Inainte de a face planurile cu cel mic, este bine sa-ti faci socotelile in ceea ce priveste bugetul si timpul pe care vrei sa-l acorzi pentru aceasta aniversare. Apoi discuta cu copilul si incearca sa afli cam ce si-ar dori de ziua lui, expunandu-i bineinteles problema banilor si a timpului.

Daca copilul tau este maricel il poti implica in etapele organizarii petrecerii: pune-l sa faca singur invitatiile, sa umfle baloanele sau sa decoreze casa. Astfel se va simti mult mai implinit si multumit de rezultatele petrecerii.

Acasa sau in oras?

Aceasta este intrebarea clasica pe care si-o pun parintii, deoarece locatia zilei de nastere este importanta. Serviciile oferite de diverse restaurante si spatii de joaca sunt extrem de costisitoare, dar tentante deoarece te scutesc de multa bataie de cap (nu va fi necesar sa faci curatenie inainte si dupa sosirea invitatilor, sa gatesti si sa pregatesti gustarile si sa ai in grija atatia copii care ti-ar putea devasta casa).

Unele gradinite gazduiesc si organizeaza in weekend, contra cost, petreceri pentru aniversari. Acestea sunt dotate cu spatii de joaca special amenajate pentru fiecare varsta si au firme de catering care pregatesc meniul zilei de nastere.

Lista invitatilor

Este bine stiut faptul ca pe masura ce copilul inainteaza in varsta are mai multe aspiratii si cereri cu privire la petrecerea zilei sale de nastere.

Cand este mic, lista invitatilor este facuta de catre parinti si ea este alcatuita mai mult din adulti. De obicei, aceste petreceri sunt mai mult o ocazie a parintilor de a se intalni si socializa.
Cu cat cresc, copii incep sa aiba preferinte si stiu pe cine vor sau nu sa invite la petrecerea lor, au jocuri si cadouri preferate de care vor sa se bucure. Sunt mai energici, iar ziua de nastere este momentul optim pentru a-si pune in practica imaginatia si de a face tot ceea ce doresc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri