Ziua de nastere a puiului tau se apropie si tu esti pusa in dificultate? Nu stii cum sa organizezi aceasta zi deosebita si ce anume sa alegi mai bun si mai frumos pentru a-ti demonstra dragostea nemarginita fata de ingerasul tau?
Tortul

Copilul vede tortul si suflatul in lumanari ca pe ceva deosebit, asa ca este bine sa te gandesti sa-i respecti poftele. Fie ca il faci cu mana ta, de casa, fie ca dai comanda la cofetarii specializate, tortul are un impact puternic asupra zilei de nastere.

Surprize si oaspeti de onoare

Daca vrei ca atmosfera sa fie deosebita poti angaja un clovn sau un magician, care sa-i binedispuna pe copii, sa-i faca sa rada si sa ii provoace la diferite jocuri.

Poti achizitiona tacamuri, vesela, paie, coifuri, confetti, ornamente si decoratiuni deosebite inscriptionate cu personaje agreate de copilul tau.

Invata-l sa fie o gazda buna

In ziua de dinaintea petrecerii, discuta cu micutul tau unele detalii. Invata-l care este atitudinea pe care trebuie sa o adopte in timpul petrecerii si atunci cand isi deschide cadourile. Invata-l sa multumeasca oaspetelui pentru dar si sa deschida cadoul de fata cu invitatii si sa arate ca darul primit ii face placere.

Comportamentul fata de copiii invitati va trebui sa fie unul deosebit, gandindu-se ca ei au intaietate. Copilul trebuie sa stie ca in calitate de gazda este obligat sa-si imparta toate jucariile cu oaspetii, sa fie primitor si sa incerce sa le faca pe plac pe cat posibil.

Un articol de Simona Prodanoiu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri