De cnd Walt Disney a făcut cunoscută lumii povestea lui Mowgli, cu toţii am dansat n ritmul junglei pe Bare Necessities sau I Wanna Be Like You. Acum, Mowgli, Baloo, Bagheera, Shere Khan şi celelalte personaje din jungla lui Rudyard Kipling ne invită la o porţie dublă de distracţie: ediţiile speciale de colecţie Cartea Junglei şi Cartea Junglei 2 se relansează n tandem, nainte de a intra n seiful Disney.
De când Walt Disney a făcut cunoscută lumii povestea lui Mowgli, cu toţii am dansat în ritmul junglei pe „Bare Necessities” sau „I Wanna Be Like You”. Acum, Mowgli, Baloo, Bagheera, Shere Khan şi celelalte personaje din jungla lui Rudyard Kipling ne invită la o porţie dublă de distracţie: ediţiile speciale de colecţie „Cartea Junglei” şi „Cartea Junglei 2” se relansează în tandem, înainte de a intra în seiful Disney.

Cine nu-şi aminteşte aventurile lui Mowgli îi poate revedea acum povestea cap-coadă, dublată sau subtitrată în română sau în engleză, la alegere. In prima „Carte”, eroul principal, un pui de om, este găsit şi crescut în junglă de o familie de lupi. Prietenii săi, ursul Baloo şi pantera Bagheera, îl feresc de primejdii, ba chiar îl învaţă să se bucure de viaţa simplă din junglă, unde orice zi este prilej de aventuri şi distracţii... dar şi de pericole, căci tigrul Shere Khan este mereu pe urmele sale. O poveste care continuă să încânte noi generaţii, la mai bine de patru decenii de la lansare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Dacă în primul „volum” Mowgli a învăţat să trăiască în junglă, în cel de-al doilea trebuie să se adapteze la viaţa printre oameni. O întâlneşte la râu pe Shanti, o fetiţă care îşi umple cofa cu apă, şi, urmând-o, ajunge în satul de la marginea junglei. Astfel i se deschide o nouă viaţă, printre semenii săi; ce-i drept, mai ferită de primejdii, dar şi mai anostă, fără compania vechilor săi prieteni. Deşi familia lui Shanti îl înconjoară cu afecţiune, Mowgli nu se simte printre „ai lui” şi decide să se întoarcă „acasă”, în junglă. Acolo îl aşteaptă însă nu numai cei dragi, ci şi tigrul Shere Khan, duşmanul său de moarte, care plănuieşte să se răzbune. De data aceasta, Mowgli trebuie să se apere de furia fiarei atât pe sine, cât şi pe oamenii de care s-a apropiat. Dacă va reuşi şi de data aceasta să scape de colţii lui Shere Khan vom vedea urmărind „Cartea Junglei 2”.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte ORA ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI, din 2 aprilie, la Metropola TV Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri