DENT ESTET lansează DENT ESTET Kids, singura clinică dentară din Romnia adresată n exclusivitate copiilor.

DENT ESTET lansează DENT ESTET Kids, singura clinică dentară din România adresată în exclusivitate copiilor.

DENT ESTET Kids va dispune de un pachet complet de servicii special concepute pentru copii, acoperind atât necesităţile stomatologice, cât şi aspectele psihologice ale profilaxiei şi tratamentului copiilor.

Bucureşti, 17 aprilie 2008: Clinica DENT ESTET, una dintre cele mai apreciate reţele de clinici dentare, anunţă lansarea în 2008 a singurei clinici din România dedicate exclusiv serviciilor stomatologice pentru copii, DENT ESTET Kids. DENT ESTET Kids va fi lansat în septembrie 2008, într-o locaţie situată în Piaţa Charles de Gaulle.

„Serviciile dentare pentru copii au cunoscut un succes foarte mare în toate locaţiile reţelei DENT ESTET, de-a lungul celor peste 9 ani de când le-am adăugat în portofoliul nostru. DENT ESTET Kids va conţine o ofertă generoasă de servicii, de la stomatologie pediatrică şi până la psihologie infantilă.” a declarat Dr. Oana Taban, Managing Partner DENT ESTET.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

DENT ESTET Kids va dezvolta un sistem de observare şi îngrijire a necesităţilor dentare specifice copiilor, care va lua în considerare şi aspectele psihologice ale profilaxiei şi tratamentului, având drept obiectiv principal supravegherea permanentă a sănătăţii dentare a copiilor, dar şi educarea acestora în legătură cu igiena orală, începând de la o vârstă fragedă. Unul dintre beneficiile oferite de către DENT ESTET Kids este perioada de acomodare acordată micilor pacienţi, care poate fi de până la 5 vizite de cunoaştere şi acomodare, gratuite, înaintea începerii oricărui tratament.

“Puţine persoane ştiu că acest proiect a reuşit să atragă sprijinul unor figuri marcante ale vieţii medicale româneşti. Cel mai cunoscut exemplu este cel al dl. Dr. Cristian Andrei, specialist în neuropsihiatrie pentru copii şi adolescenţi, aceasta fiind principala sa specializare.” continuă Dr. Oana Taban, Managing Partner DENT ESTET.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri