Lucian Buzduga are doar 16 ani. La varsta lui, baietii viseaza masini, fete frumoase, cariere stralucitoare. Lucian nu mai poate visa mai departe de ziua de maine.

Lucian Buzduga are doar 16 ani. La varsta lui, baietii viseaza masini, fete frumoase, cariere stralucitoare. Lucian nu mai poate visa mai departe de ziua de maine.

A fost diagnosticat cu o tumora cerebrala care-l chinuie cu fiecare zi ce trece: un craniofaringiom dezvoltat langa glanda hipofiza - o tumora care creste si apasa pe creier, hipofiza si nervii optici. Daca nu este operat de urgenta, Lucian risca sa-si piarda vederea.

Totul a inceput acum cateva luni cand baiatul a inceput sa aiba dureri mari de cap, aproape in fiecare zi. Apoi, a inceput sa aiba tulburari de vedere. Lucian nu mai putea citi si totul devenise foarte obositor. Dupa vizite la mai multi medici pentru a obtine un diagnostic, a ajuns sa faca un RMN, care i-a adus cumplita veste.

Acum, singura sansa reala a lui Lucian este o operatie in Germania, la clinica INI Hannover, unde exista medici chirurgi specializati in tratarea acestei boli si care detin si tehnica necesara unei operatii fara riscuri majore. Narcisa Tancu, de la VIPMed, se ocupa in acest moment de obtinerea unei programari pentru Lucian.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

“Lucian este un baiat inteligent, ambitios si cu un suflet mare. I-am promis ca voi face tot ce-mi sta in puteri ca totul sa fie la fel de frumos si de bine ca pana acum. Dumnezeu ne va ajuta si asa va fi”, spune Silviu, fratele mai mare al baiatului.

Problema cea mai mare a familiei Buzduga este, in acest moment, imposibilitatea de a strange suma necesara pentru achitarea operatiei lui Lucian. Este vorba de cel putin 35.000 de euro.

Cei care doresc sa-l ajute pe Lucian pot face o donatie, cat de mica, intr-unul dintre conturile deschise pe numele tatalui baiatului, Buzduga Vasile, la Raiffeisen Bank Bucuresti, sucursala Unirea:

RO14RZBR0000060010379238 - Euro

RO95RZBR0000060010379235 - Lei

Daca vreti sa contactati familia lui Lucian, fie si pentru o vorba buna, de incurajare, puteti suna la:

Silviu Buzduga (fratele) - 0724 287 231

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Împreună în arte și simțiri

Vasile Buzduga (tatal) - 0723 960 433

Ioana Buzduga (mama) - 0720 539 789

Daruiti si dati mai departe!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri