Povestea vietii si inimii ei mici si curajoase este un complicat diagnostic si un lung drum prin spitale.

Povestea vietii si inimii ei mici si curajoase este un complicat diagnostic si un lung drum prin spitale.

Primul diagnostic pus la Institutul Inimii Prof. Niculae Stancioiu Cluj, la 20 de zile de la nastere: Atrezie pulmonara. Hipoplazia trunchiului si ramurilor arterei pulmonare. Transpozitie corectata de vase mari. Defect septal atrial tip ostium secundum cu sunt stang-drept. Defect septal ventricular mare subarterial cu extensie in septul posterior. Regurgitare atrioventriculara dreapta grad II/III si stanga de grad mic. Juxtapozitie stanga de urechiusa atriala dreapta. Colaterale aorto-pulmonare. Vena cava superioara stanga drenata in atriul stang.

Cand aveam 10 luni s-a ivit o speranta pentru mine: echipa de medici specialisti in operatii pedriatice ale bolilor cardiovasculare Vanini din Italia, s-a aflat in scopuri umanitare la Spitalul Militar Central din Bucuresti. Au solicitat efectuarea unui cateterism cardiac, pentru a decide daca ma opereaza sau nu. Dar au plecat inainte sa imi suna daca pot face ceva pentru mine. Nu am pierdut speranta si am mers la Targu-Mures, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant sectia Clinica Cardiologie Pediatrie. La patru luni distanta ne-am reintors in Targu-Mures initial pentru operatie dar datorita dificultatii unei asemenea interventii si complicatiilor aparute, medicii romani au sugerat o perioada de asteptare de 2 ani pentru a vedea atat evolutia mea cat si a bolii...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști!

Cum nu aveam destule pe capul meu mic la 27 august 2007 am fost internata la Spitalul de copii Marie Curie - sectia chirurgie, pentru o operatie de hernie. Am mai cosultat si alti medici. Toti imi spuneau sa apelez la o clinica in strainatate, fara sa imi spuna nimeni unde anume. Dar, cei care ma iubesc, au “googelit” si au gasit in cele din urma, o speranta: German Heart Centre Munich. Am corespondat cu doctorul Andreas Eicken, specialist pe aceste probleme, care pe baza documentelor de mai sus mi-a sugerat sa ii facem o vizita, dupa care sa imi spuna ce poate face pentru mine. Dupa 3 zile de investigatii complexe, printre care un nou cateter, IN SFARSIT CINEVA MI-A SPUS CA AM O SANSA. O astfel de procedura complexa care implica aportul a peste 6 medici specialisti este extrem de costisitoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri