Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cartile oferite de editura Nemira.

Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cartile oferite de editura Nemira.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana Marti, 19 august 2008, un email pe office@kidz.ro in care sa ne spui ce te-ar interesa sa fie abordate pe Kidz.

Castigatorii vor fi anuntati prin email miercurea viitoare.

Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Hugo Pepper.

Hugo Pepper a sosit in Nordul Inghetat intr-o trasura de zapada si a fost salvat de Uriasii Zapezii. Era doar un bebelus. Harvi si Sarvi, l-au crescut, l-au invatat totul despre cresterea renilor si despre Nordul Inghetat. Ar fi putut trai asa o vesnicie, fericiti, in padurile din Nord, daca Hugo n-ar fi descoperit in obscuritatea sopronului „Busola Inimii”, trasura aeronautica ce l-a adus in Nord. El se hotaraste atunci sa plece in cautarea parintilor sai adevarati si ajunge in frematatorul oras Inaltimile Portului, unde intalneste personaje stranii: sirene care vand antichitati nautice, vanzatori de covoare zburatoare si chiar o celebra femeie-pirat, disparuta cu doua secole in urma. Tot aici il intalneste pe misteriosul Elliot de Mille, de la revista Licuriciul, care imprastie barfe rautacioase si zvonuri vatamatoare pentru a tulbura linistea comerciantilor din oras. Hugo se hotaraste sa-i razbune pe negustori, dar continua sa-si caute parintii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri