Kidz si Moviebox te invita la film- "WALL-E"!

Kidz si Moviebox te invita la film- "WALL-E"!

Titlul original: WALL-E - DIGITAL
Data lansarii: 05 Septembrie 2008
Regia:
Scenarist:
Distributie: Ben Burtt, Elissa Knight, Jeff Garlin, » mai mult
Gen film: Aventura, Familie, Comedie, Animatie
Tara producatoare: SUA
Limba: engleza
Durata: 96 minute

Rezumat

Derulat intr-o galaxie nu foarte indepartata, “WALL-E” este o comedie originala, incitanta, despre un robot foarte tenace. Dupa sute de ani in care a stat singur, facand ceea ce a fost construit sa faca, WALL-E (Waste Allocation Load Lifter Earth-Class) isi gaseste un nou tel in viata (pe langa colectia sa de flecustete) cand intalneste un robot de cautare elegant, pe nume EVE (Extra-terrestrial Vegetation Evaluator). EVA isi da seama ca, fara sa vrea, WALL-E a gasit cheia viitorului planetei si se napusteste i

napoi in spatiu, ca sa le raporteze oamenilor descoperirile sale. Acestia o asteapta cu nerabdare la bordul luxoasei navete spatiale “Axioma”, sperand sa afle ca se pot intoarce acasa in siguranta. Pe de alta parte, insusi WALL-E o urmareste pe EVA prin toata galaxia si pune in miscare una dintre cele mai incredibile aventuri comice derulate vreodata pe marele ecran.

In uluitoarea sa calatorie prin univers, in viitorul de peste 800 de ani, WALL-E este insotit de o multime hilara de personaje: un gandac care e animalul lui de companie si o intreaga echipa curajoasa de roboti defecti si inadaptati.

Sursa: Moviebox.ro

Iti recomandam si alte filme de pe Moviebox.ro:


Calatorie spre centrul Pamantului - 3D

Mireasa e iubita mea!

Kung Fu Panda


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri