Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cartile oferite de editura Nemira.

Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cartile oferite de editura Nemira.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana Marti, 30 septembrie 2008, un email pe office@kidz.ro in care sa ne spui povestea de dragoste dintre tine si partenerul tau.

Castigatorii vor fi anuntati prin email miercurea viitoare.

Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

In aceasta saptamana, cartea “vedeta” din premiul tau este Piatra Magica.


Piatra magica este primul volum din trilogia Arthur, din care mai fac parte romanele La rascruce si Regele Taramului dintre Hotare.

In 1199, in teritoriile de la Frontiera Galeza, tanarul Arthur de Caldicot asteapta cu nerabdare sa creasca pentru a deveni cavaler intr-o Europa framantata de cruciade.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Intr-o zi, Merlin, prietenul tatalui sau, ii daruieste in mare secret o piatra neagra si lucioasa, piatra magica ce-i dezvaluie un univers paralel in care traieste un alt Arthur, cel care odinioara a fost rege…

Ghidat de acest model ivit din trecut si nerabdator sa-si implineasca destinul de cavaler, Arthur de Caldicot incepe un periplu printr-o lume legendara, prin vremuri de mult apuse, pline de bravura si miraculos.

Mult succes!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri