Bookfest, cel mai important trg de carte din Romnia, are un pui Bookfest Junior. Asociaţia Editorilor din Romnia organizează n premieră anul acesta Bookfest Junior, Salonul de Carte pentru Copii.

Bookfest, cel mai important târg de carte din România, are un pui – Bookfest Junior. Asociaţia Editorilor din România organizează în premieră anul acesta Bookfest Junior, Salonul de Carte pentru Copii.

Bookfest Junior va avea loc în perioada 26-28 septembrie în Parcul Tineretului (intrarea dinspre Liceul Gheorghe Şincai, Calea Şerban Vodă, nr. 167).

Bookfest Junior este singurul eveniment de carte în aer liber din România, dedicat copiilor. Peste 25 de edituri vor fi prezente în cadrul Salonului cu titluri atractive din care cei mici îşi pot alege cartea preferată. Salonul de carte se va desfăşura pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi.

Organizatorii au pregătit o mulţime de surprize micilor vizitatori ai Salonului de Carte. Pentru a-i atrage să citească, personaje de poveste, spiriduşi şi zâne le vor fi parteneri de joacă celor mici în spaţiul amenajat special pentru ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Bookfest Junior are o puternică componentă educativă, transmiţând părinţilor un îndemn la reîntoarcerea către adevăratele valori. “Vino cu cei mici la Bookfest Junior şi cumpără-le o carte! Prezintă-le adevăraţii eroi”. Organizatorii speră, cu acestă ocazie, să îi atragă pe micii vizitatori dar şi pe părinţii acestora în minunata lume a cărţilor unde eroii adevăraţi îi aşteaptă.

Bookfest şi Bookfest Junior sunt proiecte iniţiate de membrii A.E.R. (Asociaţia Editorilor din România), adresate publicului îndrăgostit de cărţi. Asociaţia Editorilor din România a fost fondată în 1991 şi este principala asociaţie profesională a editorilor de carte din România, care reuneşte editori din toate domeniile de interes cultural.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Cristian Juncu, Director Executiv AER: ”Dacă ne aducem bine aminte, cu toţii am crescut cu poveşti şi ne-am identificat cu eroii lor. Feţi-Frumoşi, Ilene Cosânzene, zmei, prinţi şi prinţese, copii cu puteri supranaturale sau, dimpotrivă, doar isteţi şi cu nimic prin buzunare, ne-au stârnit imaginaţia cu aventurile lor. Între timp am ajuns şi noi părinţi şi constatăm cu dezamăgire că valorile s-au amestecat. Bombardaţi mediatic pe toate canalele cu idoli de ocazie n-avem cum să împiedicăm accesul copiilor noştri la aceste surogate. Luaţi pe sus de evenimente, nici n-am observat cum acestea au ajuns să fie modele pentru copiii de astăzi. Dacă nu vrem să trăim cu asta, ar fi bine să mai cumpărăm câte o carte pentru cei mici şi să readucem la viaţă adevăraţii eroi. Mesajul nostru pentru părinţi este: "Vino cu cei mici la Bookfest Junior şi cumpără-le o carte! Prezintă-le adevăraţii eroi.”

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Intrarea la Bookfest Junior este liberă.
Bookfest Junior – pentru copii. Recomandat părinţilor cu acordul copiilor.

Afla mai multe detalii despre acest eveniment de pe www.bookfest.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri