Vrei sa pastrezi amintirea celor mai frumosi ani ai micutului tau? Participa la concursul Kidz si castiga o sedinta foto profesionista realizata de Chocolate-Kids.

Vrei sa pastrezi amintirea celor mai frumosi ani ai micutului tau? Participa la concursul Kidz si castiga o sedinta foto profesionista realizata de Chocolate-Kids.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne povestesti o intamplare haioasa din viata copilului tau pe forum, la subiectul: Concurs Chocolate Kids si sa ne trimiti o fotografie cu copilul tau pe office@chocolatekids.ro. La concurs pot participa numai mamicile de copii cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani. Concursul se desfasoara in perioada 3 -9 noiembrie 2008.

Cele mai haioase mesaje vor fi afisate pe site, miercuri, 12 noiembrie 2008, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Sedinta foto va avea loc fie acasa, unde micutul se simte in siguranta, fie intr-un spatiu deschis, in functie de preferinte. Premiul consta in sedinta foto, imaginile pe suport electronic si o fotografie format A3 cu micutul sau micuta ta, precum si un filmuletz pe care sa-l puteti imparti cu cei dragi si online.. O parte dintre fotografiile realizate vor fi prezentate si in cadrul unui articol ce va fi publicat pe www.kidz.ro.

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.

Fotografiile vor fi realizate de Dragos Bratasanu. Artistul s-a implicat in numeroase proiecte si domenii ale arte fotografice. Sunteti invitate sa vizitati ultima sa expozitie- Hiking North - pana pe data de 21 noiembrie, in cadrul Galeriilor Sigma, Bucuresti.

In clipul de mai jos puteti vedea cateva imagini realizate de artist pentru Chocolate-Kids:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri