Toti participantii la concursul Kidz au reducere 50% la serviciile Chocolate Kids. Iar castigatoarea este...

Toti participantii la concursul Kidz Castiga o sedinta foto profesionista pentru copilul tau! au reducere 50% la serviciile Chocolate-Kids. Iar castigatoarea este... Steluta Iftimie, nume de utilizator: shinning. Steluta va fi contactata de un reprezentant Chocolate Kids pentru a stabili detalii legate de sedinta foto.

Sedinta foto va avea loc fie acasa, unde micutul se simte in siguranta, fie intr-un spatiu deschis, in functie de preferinte. Premiul consta in sedinta foto, imaginile pe suport electronic si o fotografie format A3, precum si un filmulet.. O parte dintre fotografiile realizate vor fi prezentate si in cadrul unui articol ce va fi publicat pe www.kidz.ro.

Chocolate-Kids este un proiect inedit : fotografie artistica pentru copii. Acest concept a fost introdus pentru a oferi parintilor bucuria amintirilor primilor ani de viata ai copiilor, la o calitate exceptionala. Chocolate-Kids e mai mult decat fotografie, e un mod de a scrie o poveste. Lasati-va dusi de fantezie si curiozitate pe www.chocolatekids.ro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Fotografiile vor fi realizate de Dragos Bratasanu. Artistul s-a implicat in numeroase proiecte si domenii ale arte fotografice. Sunteti invitate sa vizitati ultima sa expozitie- Hiking North - pana pe data de 21 noiembrie, in cadrul Galeriilor Sigma, Bucuresti.

Mesajul castigator:

Buna,
Povestea noastra suna asa: Baietelul nostru este blondut cu ochisorii albastrii, fiind un exemplar unicat in familiile noastre. Am incercat sa investigam in trecut sa vedem daca cunoastem pe cineva ale carui trasaturi sa le mosteneasca baietelul. Si ... nimic. Altfel, seamana foarte bine cu mine...deci este al meu fara dubiu. Haios este faptul ca bebelusul nostru cam seamana cu medicul ginecolog cu care a nascut mami...motiv de facut glume de catre toata lumea...mai ales ca dl. doctor este tare frumusel. Chiar si dl doctor in gluma spune: Cum adica cu cine seamana, cu mine!! Partea cea mai haiosa vine acum: cand bebe a implinit 9 luni l-am dus la dl. doctor sa le fac cunostinta. De cand am intrat pana cand am iesit bebelusul meu a tinut-o intruna: Daddy, daddy, daddy, daddy..... A fost un moment foarte amuzant , mai ales ca toate pesoanele de fata stiau povestea, iar bebe spunea apasat si usor nervos ca si cum ar fi vrut sa ne convinga de ceva......
Love,
Shinning

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Noua ne-au placut in egala masura toate intamplarile povestite, asa ca toate mesajele au participat la tragerea la sorti. Va invitam si pe voi sa va amuzati citind aici intamplarile haioase din viata micutilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri