Sarbatorile de Craciun sunt pline de magie, au un aer aparte al bucuriei si al nerabdarii cu privire la cadouri, reprezinta o perioada in care familia se reuneste si totodata copilul isi revizuieste comportamentul pentru a nu-l ocoli Mos Craciun.

Sarbatorile de Craciun sunt pline de magie, au un aer aparte al bucuriei si al nerabdarii cu privire la cadouri, reprezinta o perioada in care familia se reuneste si totodata copilul isi revizuieste comportamentul pentru a nu-l ocoli Mos Craciun.

De ce trebie ca cel mic sa creada in Mos Craciun?

Copilul mic, in preajma sarbatorilor de iarna, crede in legenda lui Mos Craciun, el devine mai cuminte, mai atent, mai silitor, mai grijuliu cu jucariile caci a auzit de la parinti ca Mosul vine doar la copiii cuminti.

De asemenea bucuria asteptarii mosului este de neegalat, avand un aer misterios si magic pe care cu totii ni-l putem aminti din vremuril copilariei. Cel mic nu ar trebui privat de aceasta nerabdare si trebuie implicat in toate activitatile de pregatire pentru Craciun. Impodobirea bradului de Craciun va fi facuta in special de catre cei mici, eventual sub indrumarea parintilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Cand trebuie sa afle adevarul?

Momentul adevarului este indicat de momentul in care copilul incepe sa isi puna intrebari. Fie are un frate mai mare care ii spune ca Mosul nu exista, ca sunt parintii, fie se gandeste ca Mosul nu incape pe hornul casei sau ca stati la bloc si nu aveti horn sau soba, fie se intreaba de ce nu l-a vazut niciodata pe mosul sau sania sa cu reni pe cer ori ca toti mosii pe care i-a vazut la serbari ori in alta parte erau deghizati si lista poate continua.

Acum este momentul sa ii spuneti adevarul copilului, caci altfel se va simti mintit si increderea sa in parinti scade inconstient. Insa nu este de ajuns sa-i spuneti copilului ca Mos Craciun sunteti voi, ci trebuie sa ii explicate atmosfera frumoasa a Craciunului, legenda cadourilor, simbolul acestora si iubirea care pluteste in jurul acestor sarbatori. Este momentul ca cel mic sa inteleaga ca magia sarbatorilor de Craciun nu consta neaparat in existenta Mosului, ci in bucuria pe care le-o ofera celorlalti prin prezenta familiei si micile cadouri oferite in semn de dragoste.
Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri