Cand auzim de ulei de peste ne amintim de gretoasa lingurita cu lichid uleios pe care trebuia sa o inghitim cand eram mici. Traditia s-a pastrat sa spun asa, in sensul ca nevoile copilului mic au ramas aceleasi, in continuare fiind necesara administrarea uleiului de peste micutului tau. Din fericire, el nu va mai suferi atat din cauza gustului si mirosului neplacut, caci astazi ne sunt puse la dispozitie capsule gelatinoase ce n-au nici miros, nici gust, fiind usor de administrat.

Care sunt beneficiile administrarii uleiului de peste?

Prin continutul sau, uleiul de peste aduce urmatoarele beneficii in dezvoltarea si sanatatea copilului:

- Intareste sistemul imunitar, reduce inflamatiile si scade riscul infectiilor. Un copil caruia i se administreaza ulei de peste se vindeca mai repde de anumite boli, crescand capacitatea de refacere a organismului.

- Asigura buna functionare a sistemelor energetice, fiind util in refacerea organismului, in efortul fizic, oboseala si in perioadele de convalescenta de asemenea;

- Previne rahitismul, nanismul si defectele de dezvoltare scheletala;

- Previne bolile dislipidemice datorate cresterii colesterolului. Specialistii americani au demonstrat ca ateroscleroza (data de hipercolesterolemie) isi incepe dezvoltarea in peretii arterelor inca din copilarie. Administrarea uleiului de peste previne acest lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

- Previne bolile cardio-vasculare;

- Previne diabetul;

- Previne obezitatea infantila;

- Ajuta foarte mult la dezvoltarea creierului. Un studiu inteprins de Cercetatorii de la Imperial College London au realizat un stiudiu pe un lot de copii intre care o parte se hraneau ca de obicei (alimentatia predominanta este cea fast-food: parinti nu au mereu timp sa gateasca), iar o alta parte dintre copii trebuiau sa ia 2 pastile de ulei de peste pe zi si sa urmeze cat de cat un program de exercitii fizice, alergare sau jocuri pentru copii care sa implice activitate fizica macar cateva zile pe saptamana. Studiul a durat trei luni, dupa care capacitatile intelectuale si fizice ale copiilor, precum starea lor evolutiva de sanatate din ultimile luni au fost evaluate. Rezultatele au fost de-a dreptul uimitoare: copiii care au luat ulei de peste au prezentat in doar trei luni o dezvoltare a capacitatii de invatare si atentie cat se produce in media populationala la varsta lor in trei ani. Creierul lor s-a dezvoltat in trei luni cat in trei ani. Cercetatorii au fost de-a dreptul uimiti. Se cunoaste ca perioada de dezvoltare a creierului se produce in copilarie, tot atunci realizandu-se si cea mai mare parte a sinapselor neuronale. De aceea este important ca o persoana sa ia la aceasta varsta ulei de peste, insa aceste capsule sunt utile si adultilor, intr-o proportie mai mica.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Oxitocina – tot ce trebuie sa stii Susține-ți frumusețea din interior!

Cum si cand se administreaza uleiul de peste?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri