OrganicBaby.ro si CharityGift.ro au grija de copii si le ofera o colectie diversa de hainute eco. Incepand din aceasta luna, CharityGift.ro ii are ca noi furnizori pe cei de la OrganicBaby.ro si aduce micilor clienti hainute si accesorii certificate ecologic 100%, din bumbac natural organic. 10% din incasari vor merge catre Fundatia “Inima de Copil”.

 

“Un copil sanatos este un copil fericit! OrganicBaby.ro a fost deschis din dorinta de a creste copii sanatosi intr-o planeta cat mai curata. Tocmai de aceea dorim sa sustinem <<Inima de copil>>, donand 10% din vanzarile noastre catre aceasta asociatie,” spune Claudia Nicolae – General Manager OrganicBaby.

 

 

Pe CharityGift.ro vei gasi si un nou sistem de spalare ecologic, numit Ecoballs. Sistemul Ecoballs este alternativa ecologica a solutiilor de spalare (conventionale), nu polueaza apa si nu lasa urme de chimicale pe haine. Sunt non-alergice si reutilizabile, putand fi folosite pana la 1000 de spalari.

 

Produsele OrganicBaby.ro sunt certificate organic de catre GOTS (Global Organic Textile Standard). Toate sunt realizate din bumbac 100% organic, ceea ce reprezinta o garantie pentru pielea bebelusului tau. Bumbacul organic este colorat cu vopsea alimentara si crescut fara substante chimice. De aceea, hainele sunt foarte prietenoase cu pielea sensibila a bebelusilor, precum si cu mediul inconjurator. Acestea sunt foarte fine si nu mai este nevoie de folosirea balsamului de rufe.