Obiectivul campaniei este sa ofere unui numar de 250 de mame din Romania cu o situatie economica dificila produsele de care au nevoie pentru a asigura copiilor lor cu varste de peste 1 an o nutritie echilibrata pentru o perioada de 6 luni.

Obiectivul campaniei este sa ofere unui numar de 250 de mame din Romania cu o situatie economica dificila produsele de care au nevoie pentru a asigura copiilor lor cu varste de peste 1 an o nutritie echilibrata pentru o perioada de 6 luni.

“In cadrul Milupa credem in faptul ca fiecare copil are dreptul la cel mai bun start in viata. In acelasi timp, nu putem ignora datele si realitatile nutritionale referitoare la copiii din Romania. Nu putem nega faptul ca traim intr-o perioada si intr-un mediu economic dificile. De aceea, am decis sa oferim sprijinul nostru mamelor aflate in dificultate, cu suportul Fundatiei Inocenti. Anul acesta ne propunem sa ajutam 250 de mame si copiii lor, dar pentru noi acesta este doar inceputul. Vom continua acest program si suntem dedicati demersului de sprijinire a cat mai multor mame pentru ca ele sa poata asigura o nutritie echilibrata copiilor lor.” a declarat Eric van der Hoeven, Director General Milupa Romania. In cadrul campaniei “O sansa tuturor copiilor”, o parte din toate produsele Milupa vandute in perioada 10 octombrie-15 decembrie 2009, va fi donata, cu sprijinul Fundatiei Inocenti, celor 250 de mame si copiilor lor, care vor beneficia de acest program. Donatia va consta in produse Milupa adecvate fiecarui copil (in functie de varsta si necesitatile nutritionale ale fiecaruia), care vor contribui la asigurarea unei nutritii echilibrate a fiecaruia dintre ei pentru o perioada de 6 luni.

Fundatia Inocenti va identifica acele cazuri care pot deveni beneficiari ai campaniei, va stabili de ce produse are nevoie fiecare copil in parte si va furniza familiilor produsele necesare pentru perioada de 6 luni.

“De-a lungul activitatii noastre, am vazut foarte multe cazuri de mame si copii in dificultate si stim ca furnizarea produselor pentru alimentatia copiilor pentru o perioada de 6 luni va influenta pozitiv dezvoltarea micutilor. Suntem foarte fericiti ca suntem implicati in aceasta campanie si dorim sa multumim companiei Milupa pentru implicarea in aceasta actiune ce va oferi copiilor dezavantajati un start mai bun in viata.” a declarat doamna Valentina Maghirescu – Director de Dezvoltare Fundatia Inocenti Campania Milupa “O sansa tuturor copiilor” se bucura si de sustinerea doamnei Liana Stanciu, mama si cunoscuta prezentatoare radio si TV, care a imbratisat cauza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri