Obiectivul campaniei este sa ofere unui numar de 250 de mame din Romania cu o situatie economica dificila produsele de care au nevoie pentru a asigura copiilor lor cu varste de peste 1 an o nutritie echilibrata pentru o perioada de 6 luni.



Fundatia Inocenti va identifica acele cazuri care pot deveni beneficiari ai campaniei, va stabili de ce produse are nevoie fiecare copil in parte si va furniza familiilor produsele necesare pentru perioada de 6 luni.


“De-a lungul activitatii noastre, am vazut foarte multe cazuri de mame si copii in dificultate si stim ca furnizarea produselor pentru alimentatia copiilor pentru o perioada de 6 luni va influenta pozitiv dezvoltarea micutilor. Suntem foarte fericiti ca suntem implicati in aceasta campanie si dorim sa multumim companiei Milupa pentru implicarea in aceasta actiune ce va oferi copiilor dezavantajati un start mai bun in viata.” a declarat doamna Valentina Maghirescu – Director de Dezvoltare Fundatia Inocenti Campania Milupa “O sansa tuturor copiilor” se bucura si de sustinerea doamnei Liana Stanciu, mama si cunoscuta prezentatoare radio si TV, care a imbratisat cauza.