Trebuie sa gasesti o metoda pentru a imbina partea educativa cu cea de relaxare, dar si cu amprenta personala a fiicei tale. Ea va simti nevoia de intimitate si independenta, asadar vei avea nevoie de multa rabdare si tact si va trebui sa incerci sa ii intelegi modul de a gandi si trebuintele. Fiind fata, va avea nevoie de cat mai mult spatiu, deci fiecare detaliu este important.
Camera sa trebuie sa iti motiveze fiica si sa o faca sa se simta cat mai bine si in siguranta, sa simta ca se afla in micul ei sanctuar. In ceea ce priveste peretii, afla care sunt culorile ei preferate si vopseste un perete in culoarea pe care o iubeste. De asemenea, o metoda in tendinte este tapetul. Las-o sa isi aleaga un tapet cu imprimeuri adecvate varstei ei, dar care sa se incadreze si trendurilor actuale si poti decora decat un perete, ca si punct focal. O alta varianta interesanta si la un pret convenabil ar fi stickerele decorative. Varietatea larga ii ofera domnisoarei tale posibilitatea de a alege modele cat mai amuzante si mai avangardiste.

Camera oricarui adolescent trebuie sa aiba prevazute un loc de studiu, unul de entertainment, unul dedicat relaxarii si un spatiu de depozitare. Fiind fata, spatiul de depozitare va fi mai mare, asadar ii poti amenaja un dressing care sa fie pe placul amandurora. Pentru a economisi spatiu, puteti opta pentru un pat suprainaltat, sub care sa se afle biroul sau spatii de depozitare. In caz contrar, patul din fier forjat este o alegere recomandabila, in special pentru o adolescenta, cadrul sau putand fi decorat cu un voal colorat sau chiar cu o plasa de baldachin. Exista si noptiere din fier forjat, pe care isi poate tine la indemana obiectele necesare. Mobila veche poate fi revopsita sau reconditionata cu ajutorul autocolantelor si poti conferi camerei un aspect nou confectionand o cuvertura pentru pat cu diverse motive si asortand pernele decorative cu draperiile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Biroul trebuie amplasat in zona cea mai luminoasa, pentru un confort adecvat studiului. Mobilierul modular este cel mai indicat, astfel, daca va vrea sa reamenajeze camera, va putea sa ii schimbe pozitia oricand. Daca doreste un mobilier de culoare inchisa, inveseleste camera accesorizand-o in culori calde si aspectul intregii incaperi se va schimba. Cum sa amenajezi camera fiicei tale adolescente Daca dispuneti de un spatiu mai mare, fotoliul nu trebuie sa lipseasca. Acesta poate fi punctul atractiv din camera, prin forma, texturile si culorile sale. O varianta utila si mai economica in privinta spatiului ar fi fotoliile puf, in forma de para.

Poti amenaja polite de marimi diferite, pe care isi poate tine fotografiile cu prietenii sai sau colectia de lumanari. De asemenea, astfel de polite sunt bune si pentru depozitarea cd-urilor si a revistelor. Daca insista sa nu renunte la vechile postere de pe pereti, pune-o sa isi aleaga imaginea favorita, imprim-o la un centru fotografic si inrameaz-o. Un cuier intr-o forma cat mai avangardista nu este numai util, cat si in tendinte.

Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Caria dentară – ce este și cum se tratează 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri