Trebuie sa gasesti o metoda pentru a imbina partea educativa cu cea de relaxare, dar si cu amprenta personala a fiicei tale. Ea va simti nevoia de intimitate si independenta, asadar vei avea nevoie de multa rabdare si tact si va trebui sa incerci sa ii intelegi modul de a gandi si trebuintele. Fiind fata, va avea nevoie de cat mai mult spatiu, deci fiecare detaliu este important.

Covorul poate sa fie in aceeasi culoare ca si restul accesoriilor sau intr-una contrastanta. Alege un covor gros si calduros, din lana sau blana artificiala. Pentru a intregi ansamblul unei camera modern pentru fiica ta adolescenta, achizitioneaza lampi si veioze cat mai cochete si extravagante. Un ghiveci cu flori frumos colorate nu numai ca va inviora camera, ci iti va determina fiica sa fie mai responsabila. Punand-o sa isi decoreze singura ghiveciul, va fi mult mai incantata de ideea unei plante care presupune o sarcina in plus.

Pe parcursul intregului proces de amenajare, trebuie sa tii minte ca in camera nu vei locui tu, ci fiica ta, ca atare incearca sa fii cat mai intelegatoare si permisiva si vei observa ca si rezultatele vor fi pe masura.

Un articol de Ana Marin

Sursa: Garbo.ro

Citeste si alte articole pe Garbo. Noi iti recomandam:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Dorintele imposibile ale zodiilor pentru noul an
Superstitii, credinte populare si practici misterioase de Boboteaza
Vorbe intelepte si adevarate despre despartiri


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri