Vine, vine KIDEX de primavara! Cel mai mare si mai vesel targ pentru copii si Rila-Iepurila dau startul la distractie, premii si surprize in perioada 25 28 martie 2010, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

Vine, vine… KIDEX de primavara!

Cel mai mare si mai vesel targ pentru copii si Rila-Iepurila dau startul la distractie, premii si surprize in perioada 25 – 28 martie 2010, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

Asa cum v-a obisnuit, KIDEX se reinventeaza de la o editie la alta! De aceea, si in acest sezon venim cu o multime de surprize pentru toti cei care vor veni sa ne viziteze.

CE v-am pregatit la KIDEX?
• Intra in Clubul lui Mickey Mouse de la KIDEX, organizat de Disney Channel, si ai sansa sa castigi unul dintre cele 36 de super-ghiozdanase cu Mickey sau Minnie!
• Foto-chic – O fotografie valoreaza cat 1 000 de cuvinte. In laboratorul nostru profesionist, organizat cu sprijinul Chic Bebe, puteti imortaliza zambetul copilului Dumneavoastra printr-o fotografie… la minut.
• Voia buna si cadourile nu vor lipsi de la camera educationala Pampers, disponibila in toate zilele targului. In plus, Pampers si UNICEF te invita sa te alaturi campaniei sociale “1 pachet = 1 vaccin”. Intra pe www.pampers.ro si ajuta Pampers si UNICEF!
• Asociatia GIA – Group Initiative for Animals – va aduce la Kidex catei dragalasi si pisici alintate, animalute pe care le puteti adopta. Cei de la GIA va vor invata, de asemenea, cum trebuie sa aveti grija de un catel sau de o pisica, care sunt nevoile unui animal si ce anume trebuie sa stii cand adopti un animal. Nu vor lipsi jocuri si concursuri, cadouri dragute si poze cu animalute!
• Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei te asteapta cu 3 concursuri inedite, dar si cu ateliere de creatie!
• Brickenburg & Varuna’s prezinta in cadrul Kidex: A WORLD OF LEGO! – un oras in miniatura, construit din piese de lego pe o suprafata de 40 m.

Traditia o cere, iar KIDEX o ajuta!
Traditia spune ca de Paste este musai sa te innoiesti! De aceea, Kidex vine in sprijinul tau si iti aduce 135 dintre cei mai importanti producatori, importatori si distribuitori de produse, haine si accesorii pentru copii la preturi accesibile. Porniti in aventura cumparaturilor istete!

PROGRAMUL DE VIZITARE
• 25 – 27 martie, intre orele 10:00 – 19:00
• 28 martie intre orele 10:00 – 18:00
www.kidex.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri