O surpriza placuta a editiei de anul acesta a Salonului de Inventii de la Geneva a venit din partea Andreei Marin Banica, care a participat cu un produs inovator din domeniul vestimentatiei pentru bebelusi. Vedeta a castigat medalia de aur cu o piesa inedita -body-ul cu chilotel extensibil, lansat in Romania in iarna lui 2009 si bucurandu-se de un real succes si pe meleagurile autohtone.

In general, in Romania in care traim se lasa pe zi ce trece o ceata neagra in care se citeste aversiune pentru tara si oamenii in care ne transformam. Momentele de bucurie in care ne mandrim cu statutul nostru de roman sunt din ce in ce mai scurte si mai rare. Uneori insa ne incearca un sentiment de mandrie ca suntem romani. Uneori suntem mandri ca suntem romani. De astfel de momente ne-au facut sa avem parte romanii inventatori care au participat la cea de-a 38-a editie a Salonului International de Inventii de la Geneva desfasurat in perioada 21-25 aprilie.

In cadrul evenimentului au participat 45 de tari cu aproximativ 1000 de inventii. Inventiile au curs firesc, medaliile au fost repartizate in mod natural, premiile au fost ridicate cu onoare. Au fost si multi romani care au triumfat in cadrul evenimentului. Romania a obtinut in total 24 de medalii de aur, 15 medalii de argint, 8 medalii de bronz si 11 premii speciale, informeaza reprezentantii Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează „DREAMS COME TRUE”, un concept de show unic în România LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Corneliu Birtok-Baneasa a primit medalia de aur pentru un dispozitiv auto ce permite scaderea consumului de combustibil si cresterea puterii motorului, reducand in schimb emisiile poluante.

Un alt roman remarcabil premiat in cadrul Salonului de inventii este Raluca-Ioana van Staden, castigand Trofeul de Aur al Organizatiei Mondiale pentru Proprietate Intelectuala si titlul de cea mai buna femeie inventator. Produsul inventatoarei este unul deosebit, dispozitivul fiind dotat cu un senzor ce detecteaza prezenta cancerului la nivel molecular intr-un timp record, in maximum 6 minute.

O surpriza placuta a editiei de anul acesta a Salonului de Inventii de la Geneva a venit din partea Andreei Marin Banica, care a participat cu un produs inovator din domeniul vestimentatiei pentru bebelusi. Vedeta a castigat medalia de aur cu o piesa inedita -body-ul cu chilotel extensibil, lansat in Romania in iarna lui 2009 in reteaua hypermarketurilor Carrefour. Produsul s-a bucurat de un real succes si pe meleagurile autohtone. “Sunt emotionata sa va impartasesc bucuria de a fi primit Medalia de Aur pentru inovatia Violet destinata bebelusilor, la Salonul International de Inventii de la Geneva. Nu e putin lucru pentru mine, cu atat mai mult cu cat nu sunt decat un “inventator ocazional”, ideea simpla si foarte utila pentru copiii aflati in primii ani de viata fiindu-mi inspirata de o nevoie a fiicei mele cand avea doar cateva luni”, declara Andreea Marin pe blogul personal.

Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri