Copiii stiu sa se bucure atat de frumos de venirea iernii! Iar pentru ei, perioada Sarbatorilor este un moment mult asteptat. De ce? Pai, daca au fost cuminti si sigur ca au fost toti cuminti, vor primi cadouri mult asteptate, colorate si vesele, asa cum este universul lor minunat.

Articolele sportive sunt de asemenea, o idee buna la varsta aceasta. De exemplu, o trotinneta sau role, sau bicicleta sau poate patine. Pe www.snowshow.ro veti gasi de asemenea, o sumedenie de accesorii pentru sporturi de iarna. La aceasta varsta, un poster cu eroul preferat ii va incanta cu siguranta. Iata-l pe Scrat, din Ice Age 2, dar puteti sa alegeti intre o sumedenie de alte imagini, poate un poster cu vrajitorul Harry Potter.

Indiferent de cadourile pe care le alegeti pentru copiii vostri de Sarbatori, trebuie sa tineti minte ca prin joc, copiii invata despre lumea in care triesc si in care isi vor desfasura viitoare activitati sociale. Este important ca parintii sa stie ca cele mai importante lucruri, copiii le invata in atunci cand sunt micuti. Ajutati-le de-o potriva pe fetite sa isi descopere latura activa, iar pe baietei ajutati-i sa isi dezvolte creativitatea si sensibilitatea, in acceasi masura in care investiti aceasta energie pentru fetite. Rolurile limitate in care ii incadram prin joc pe copii, inca de la varste mici, le pot limita acestora optiunile pe care le vor avea la varsta maturitatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu

Foto front si main: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri