Poate ca nu, e inca prea devreme. Traditia spune ca bradutul de Craciun se impodibeste in ziua de 24 decembrie, apoi copiii stau cuminti si il asteapta pe Mos Craciun, care oricum asteapta sa adoarma toti micutii ca sa vina pe furis sa le lase cadourile sub brad.

Dar cine are rabdare pana in ajun sa impodobeasca bradutul? Multi parinti cedeaza nerabdarii micutilor de a impodobi bradutul, bucurosi sa isi aduca jucariile si sa se joace in jurul lui asteptandu-l pe Mos. Dar cum si cu ce impodobim bradutul?

Impodobirea bradului este un moment dedicat in special copiilor, dar ei pot fi indrumati de parinti. Pentru ca este Sarbatoare si totul trebuie sa se faca cu multa bucurie si daruire, va propunem cateva trucuri pentru ca cei mici sa fie cei mai fericiti.

Pregatire: invatati-i cu cateva zile ianinte pe micuti sa faca tot felul de decoratiuni pentru braduti. Multe decoratiuni se pot face chiar din hartie colorata, peste care puteti folosi spray auriu sau argintiu ori alb precum zapada.

Alte instrumente pot fi globulete sparte pe care le pisati si le lipiti in diferite forme cu lipici sau prenadez, puteti face stelute in toate culorile, adaugati fundite din panglica sau snururi impletite aurii sau argintii. Lucrati initial cu copiii pentru a invatata, aratati-le meticulos cum se pot juca cu “ustensilele” de facut decoratiuni, astfel i-ati prins deja in magia sarbatorilor, ei stand cuminti si creand (activitate educativa pentru ei) in timp ce voi faceti curatenie, cumparaturi si puneti la cale toate pregatirile pentru Craciun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Ghirlandele pot fi de asemenea facute de copii, folosind hartie aurie, argintie, rosie plasticata sau orice alta culoase si sarmulita subtire pe care o impletesc cu hartia. Sunt foarte usor de obtinut.

Va invit sa va inspirati putin pentru flori din hartie aici si aici sau mai multe idei aici.

Fructele uscate ofera de asemnea un aspect deosebit bradutului, iar aroma acestora se armonizeaza atat de bine cu cea a bradului... Taiati alaturi de copii portocale si lamai si puneti-le la uscat, ca mai apoi sa le agatati in bradut.

Si cele mai asteptate: dulciurile. Bomboanele din pomul de Craciun sunt parca cele mai gustoase din lume. Micutii abia asteapta sa mai fure cate una, eventual lasand ambalajul aranjat cu volum in bradut.

Si cand toate sunt pregatite, puteti incepe sa impodobiti bradutul, desigur, daca a venit momentul. Pentru ca totul sa fie si mai palpitant, stabiliti o ora cand va incepe in mod ceremonial impodobirea. Nu uitati sa lasati in surdina sa se auda colinde. Si dupa toate acestea, micutii merita un desert (sanatos).

Leagăn pentru toată copilăria Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Sa aveti un Craciun minunat alaturi de cei dragi!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri