Copiii au cele mai inocente raspunsuri si definitii pentru lucrurile care-i inconjuara si mai ales pentru sentimentele pe care le experimenteaza.

Am descoperit cateva raspunsuri date de copii pentru ce inseamna dragoste pe bluecentric.com, raspunsuri care m-au incantat, m-au inveselit iar unele m-au emotionat si m-au facut sa ma intreb care ar fi fost definitia mea pentru dragoste la 4 -5 ani.

„Cand cineva te iubeste, modul cum iti spune numele este diferit. Stii ca numele tau este in siguranta in gura persoanei care te iubeste” Billy, 4 ani.

“Dragostea este cand o fetita se da cu parfum si un baiat se da cu colonie si se miros unul pe celalalt” Karl, 5 ani.

“Dragostea este cand mergi sa mananci si cineva iti da din cartofii lui prajiti, fara sa-l faci sa-ti dea din ei” Chrissy, 6 ani.

“Dragostea te face sa zambesti cand esti obosit” Terri, 4 ani.

“Dragostea este cand mama face cafeaua pentru tata, dar mai intai bea ea o gura, sa vada daca are gust bun” Danny. 7 ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

Citeste toate raspunsurile pe UrbanKid.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri