Vacanta de iarna se apropie iar copiii au mult prea multa energie incat nu sunt suficiente activitatile de sezon precum impodibirea bradului, asteptarea lui Mos Craciun, curatenia in camera si eventual temele de vacanta.

Plimbari in parc

Infofoliti bine copilul si plecati in parc eventual cu inca vreo doi-trei prichindei prieteni astfel incat sa aiba cu cine sa se joace. Au de facut om de zapada, cazemate, se pot bate cu bulgari, se pot trage cu sania – toate acestea, desigur, daca este zapada afara.

La patinoar

Daca afara nu a nins si vremea e urata puteti merge cu copilul o data la cateva zile la patinoar, eventual cu prietenii lui cu tot ca sa fie mai distractiv. Inchiriati patinele, apoi va puteti duce si la locurile de distractie special amenajate din malluri, eventual mancati niste dulciuri si gata ziua de maxima distractie a copilului.

Cinema la voi acasa

O alta alternativa este ca dupa temele din fiecare zi pe care copilul le are de facut ca sa isi poata termina activitatile scolare in timp util ar fi sa organizati una din camere pentru cinema sau jocuri de casa ca sah, table, tintar, joc de carti, jocuri de perspicacitate in echipa si asa mai departe. Invitati prietenii copilului si toata gasca se va distra de minune. Nu trebuie sa va faceti prea multe griji, copiii sunt suficient de inventivi sa gaseasca noi activitati placuta daca ideile dumneavoastra s-au epuizat. Dar toate sub supraveghere.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vacanta in zapada

Daca ninge este indicat sa lasati copiii sa se joace afara, chiar daca este frig, macar o ora pe zi. Cele mai frumoase amintiri de cand vor fi mari constau in cele cu zapada, acele jocuri de care nu te poti bucura decat ca si copil, jocuri pe care nu le mai poti practica niciodata cand esti “mare”. Iar copiii dumneavoastra merita cele mai frumoase amintiri specifice copilariei.

Kidz.ro va recomanda si alte articole despre vacanta de iarna:

Ce fac copiii in vacanta de iarna?

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii depre copil si viata de mamica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri