7 Ianuarie 2019 publicat în Kidz 6 share-uri

Te pregătești de o vizită la cea mai bună prietenă a ta, care e și mămică? Avem pentru tine câteva sugestii pentru cadoul prichindelului.

Te pregătești de o vizită la cea mai bună prietenă a ta, care e și mămică? Avem pentru tine câteva sugestii pentru cadoul prichindelului.

Tu și prietena ta cea mai bună vă cunoașteți de pe vremea când erați copii, iar anii care au trecut v-au unit și mai tare. Deși vă vedeți mai rar, fiecare întâlnire a rămas o plăcere, iar simpatia ta pentru ea s-a transferat și asupra copilului ei. Acum, când te pregătești să le faci o vizită, te întrebi, probabil, ce ar fi mai nimerit să cumperi drept cadou.

Dacă o cunoști foarte bine pe prietena ta și dacă ai o ideea destul de clară cu privire la ce i-ar plăcea, poți fi sigură că-i faci o surpriză. Ți-am pregătit o listă cu obiectele cele mai potrivite dacă vrei să faci o impresie bună, dar și pentru ca fiul sau fiica prietenei tale să se bucure cu adevărat de un cadou oferit din suflet.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Dacă are bebeluș, hăinuțe

În primele luni din viața copiilor, hăinuțele le rămân mici foarte repede, iar părinții sunt nevoiți să cumpere des unele noi. Oricât de plăcut ar fi pentru tinerele mămici să umble prin magazine, ai putea, totuși să o scutești pe prietena ta cea mai bună de timpul pierdut la cumpărături.

Alege hăinuțe gândite pentru stagii de creștere mai mari, de exemplu pentru intervalul dintre zero și trei luni sau pentru cel dintre trei și șase luni. Astfel, vei face o alegere cu o utilitate mai mare, iar cel mic se va putea bucura mai mult timp de hăinuțele pe care i le-ai făcut cadou.

Pentru copiii de orice vârstă, jucării

Copilul începe să cunoască și să înțeleagă lumea prin intermediul jocului, iar aceasta este activitatea care îl va însoți la orice vârstă. Va trebui, așadar, să fii atentă la alegerea unei jucării cât mai potrivite cu nivelul de dezvoltare a celui mic. Copiii cu vârsta între 1 și 3 ani se vor bucura, cu siguranță, la vederea unei figurine din pluș, a unei păpuși sau a unui trenuleț din lemn.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Un copil mai mare va începe să-și asume roluri, așa că seturile de construcții, cele de medic și mini-bucătăriile vor fi foarte nimerite pentru diversificarea universului celui mic. Pentru a o sprijini pe mămică în a-i cultiva copilului un stil de viață activ, poți alege o minge gonflabilă sau un set de tenis.

Dacă cel mic este deja la grădiniță, cărți

Lumea poveștilor este un tărâm de magie, pe care cei mici își întâlnesc primii prieteni și unde învață primele lecții de viață. Cărțile pentru copii le dezvoltă imaginația și valorile despre lume, așa că obiceiul lecturii trebuie cultivat încă de la cele mai mici vârste. Poți să o sprijini pe prietena ta și să-i aduci celui mic un cadou constând într-un pachet de cărți cu povești.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Din nou, pentru a fi sigură de utilitatea darului tău, poți alege cărți potrivite pentru intervale de vârstă mai mari, de la cele citite de părinți, până la cele pe care copilul le poate lectura singur, odată ce este capabil. Astfel, vei contribui la formarea unui obicei sănătos pentru educația copilului: crearea propriei lui biblioteci.

Pentru elevi, un glob pământesc

Lumea înconjurătoare va fi mereu fascinantă pentru cei mici, dar nimic nu se compară cu experiența oferită de un glob pământesc. Folosindu-l în completarea lecțiilor de la școală, copilul prietenei tale va înțelege mult mai bine geografia planetei și localizarea țărilor, într-o manieră logică și foarte practică.

Poți alege un glob pământesc simplu, cu motoraș electric sau chiar iluminat din interior. Dacă vrei să îmbini nevoia de cunoaștere a celui mic și efectul spectaculos al unui accesoriu de design, poți alege un glob pământesc decorativ, cu picior lung  sau încastrat într-un cadru elegant din lemn.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Pentru pasiunile din adolescență, un aparat foto

Cea mai sigură cale pentru ca un adolescent să evolueze într-un adult cu preocupări complexe este aceea ca el să-și descopere un hobby creativ, care să-l alunge din fața computerului. O pasiune tot mai întâlnită printre adolescenți este fotografia, o activitate recreativă, dar mai ales inspirațională.

Pentru a o ajuta pe prietena ta să-i cultive un spirit estetic celui mic, poți alege un aparat foto compact. Ieftin și cu mai multe setări decât un telefon mobil, aparatul îl va însoți pe adolescent în excursii și în drumeții, de unde se va întoarce cu imagini memorabile. Cine știe, poate peste ani va deveni un fotograf apreciat și datorită cadoului primit de la tine.

Ideile de mai sus reprezintă doar o parte dintre cadourile pe care le poți face copilului prietenei tale cele mai bune. Alegând inspirat, te vei asigura că nu faci doar un gest, ci un dar care să le amintească de tine atât prietenei, cât și celui mic.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Principiile de bază ale mașinii CNC

Credit foto: fizkes via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri