Ghetele pentru copii sunt cât mai colorate și cât mai atrăgătoare pentru cei mici - iată câteva modele care diferă ca stil și combinații de culori pentru cei mici și care le va plăcea cu siguranță.

Poate fi o adevărată provocare să găsești încălțămintea potrivită pentru cei mici, așa că nu ar trebui să ne mire când prichindeii ne dau de furcă. Copiii sunt ceva mai pretențioși când vine vorba despre ținuta lor, iar îmbrăcămintea și încălțămintea trebuie să fie cât mai cool ca aspect pentru ei și “desenate” în felurite moduri pentru a plăcea. Din fericire, atât pentru fetițe cât și pentru băieți, există diverse opțiuni de ghete pentru copii, care să fie perfecte pentru orice sezon. Părinți, aveți mai jos ceva inspirație - să fie cu shopping plăcut!

Ghete pentru copii: modele simpatice pentru fetițe

Ghete din piele întoarsă pentru fetițe

Cu imprimeu decorativ de leopard pe partea din spate, aceste ghetuțe de la Next sunt pe un maro plăcut, care cu siguranță că va plăcea micuțelor. Acestea se potrivesc atât la rochițe, cât și cu o pereche de pantaloni. Sunt confecționate din piele naturală și întoarsă, ajung până la glezne și vârful este rotund. Închiderea se face cu fermoar - în lateral are inserții elastice pentru siguranță în purtare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Le poți comanda aici

Ghete cu șiret și model grafic

Tot din seria de ghete pentru copii am dat peste această pereche de bocăncei cu șiret de la Timberland. Confecționați din piele nabuc, aceștia au model grafic în partea de sus, în combinații de albastru. Culoarea este un ocru versatil, iar stilul unul casual potrivit pentru diverse costumații de fetițe. Talpa este una solidă și care nu lasă urme. 

Îi poți comanda aici

Ghete de iarnă pentru fetițe

Ghetele pentru copii trebuie să fie potrivite în sezonul în curs, așa că niște încălțăminte pentru iarnă este perfectă pentru acest anotimp pretențios. Am găsit unele pe un roz prăfuit, spre gri, model din piele întoarsă și neizolat. Acestea mențin căldura și sunt rezistente la apă, având totodată și vârful sau spatele călcâiului rigidizat, plus talpa antialunecare.

Îi poți comanda aici

Ghete pentru copii: încălțăminte practică pentru băieți

Ghete din piele pentru băieți

Ghetele pentru copii pot fi și cu închidere cu arici. Acești pantofiori de iarnă din colecția Mrugala sunt confecționați din piele întoarsă și prevăzuți cu membrană TE-POT care protejează împotriva frigului și asigură aerisirea potrivită în interior, prevenind transpirația sau pătrunderea umidității. Extrem de sigur, modelul este unul izolat cu talpă din gumă,  

Le poți comanda aici

 

Pantofi stil ghete pentru băieți

Pe un albastru aprins, aceste ghete pentru copii se potrivesc atât la băieți, cât și la fetițe. De la brandul Bartek, acestea sunt confecționate din piele naturală și au închiderea cu scai. Vârful, spatele calcaiului și gulerul gambei sunt rigidizate, iar talpăa din gumă. Extrem de confortabile, aceste ghete sunt călduroase și ușoare.

Le poți comanda aici

Ghete sport pentru copii

Într-o combinație smart și cool între roșu și negru, aceste ghetuțe pentru copii sunt personalizate cu Mickey Mouse. De la adidas Performance, cu siguranță că vor plăcea prichindeilor. Ajung până la gleznă, au vârful rotund și au formă de cizmulițe cu niște detalii reflectorizante. 

Le poți comanda aici

Foto fr si main: By Olga Enger /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri