22 Octombrie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

Copiii mai mici de 8 ani se pot delecta la desenat, pentru a se putea mandri apoi cand are loc o expozitie cu desenele lor chiar in ceainarie...

S-au cam dus vremurile cand cautam mai ales terase si parcuri, asa ca am venit cu un top al localurilor child friendly.

Cand cautam un loc, ceainarie, cafenea, bar sau mai stiu eu ce unde sa mergem cu familia pretentiile sunt unele mai ridicate.

Pe langa faptul ca e clar ca o sa cautam localuri unde nu se fumeaza, pe lista mai adaugam spatii destul de mari, lipsa scarilor abrupte, a prizelor la indemana celor mici sau a lucrurilor care se pot sparge usor.

Si inca un lucru, sus de tot pe lista: patronii sa fie deschisi, prietenosi si sa primeasca veseli familii si mai vesele.

Am incercat astazi sa adunam pentru voi cateva dintre localurile din Bucuresti ce sunt prietenoase cu familiile.

Joie de Vivre – in ceainarie nu se fumeaza, exista o camera plina cu pernite unde copiii se pot juca in voie fara a se rani, avem ceaiuri bune si prajituri si mai bune si pentru parinti sunt tot felul de jocuri de societate care sa-i tina ocupati cat se joaca cei mici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald

Bohemia Tea House – aici nu doar ca nu se fumeaza si ca mai mereu se gasesc parinti si copii care savureaza ceaiuri sau se joaca, ci se organizeaza frecvent ateliere si evenimente pentru cei mici.

De exemplu, sambata aceasta (pe 13 octombrie, de la ora 13:00) are loc un atelier de design pentru copii si mamici, in cadrul caruia se fac rochite pentru papusi, iar in acest timp copiii mai mici de 8 ani se pot delecta la desenat, pentru a se putea mandri apoi cand are loc o expozitie cu desenele lor chiar in ceainarie.

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri