In aceasta iarna copilul tau va putea intra pentru prima data in lumea magica de Craciun si va simti spiritul sarbatorilor de iarna chiar din Orasul lui Mos Craciun organizat la EXPOROM.

Comunicat de presa

Copiii vor vedea de aproape renii adusi de la munte, casuta Mosului si atelierul de creatie unde se pregatesc cadourile pentru toti copiii din lume.


Scrie-ti dorintele in Scrisoarea – Record

Un eveniment unic in lume, scrierea Celei Mai Lungi Scrisori catre Mos Craciun, este organizat de centrul expozitional EXPOROM in cele 5 zile ale targului. Toti vizitatorii, indiferent de varsta, ii vor putea scrie Mosului dorintele lor pe cei 1.000 de metri lungime ai scrisorii.

Vedetele la Targul Copilariei & Orasul lui Mos Craciun sunt...

Toti copiii, mamicile si taticii, bunicii si toti cei care cred in Mos Craciun si vor sa se bucure de spiritul magic al iernii sunt asteptati la EXPOROM in Pantelimon. Accesul este liber si transportul gratuit de la metrou Republica.

Special pentru Parinti

Parintii, viitoarele mamici si cei care isi doresc copii se vor bucura de o serie de workshopuri si cursuri dedicate lor organizate de catre Trusa pentru Parinti in calitate de co-organizator. Aproape 100 de specialisti in parenting, nutritie, consiliere psihologica, pediatrie, fertilizare si alte domenii specifice vor comunica ultimele noutati extrem de folositoare parintilor, le vor raspunde la intrebari si explica in detaliu tot ce ii intereseaza pe acestia pentru a-i ajuta cat mai mult in nasterea si cresterea copiilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

EXPOROM si Trusa pentru Parinti si-au propus crearea celui mai frumos targ de iarna, care include si expozitie cu vanzare de produse & servicii pentru ca tu sa te bucuri alaturi de intreaga familie de spiritul Craciunului.

Vino alaturi de noi la Targul Copilariei & Orasul lui Mos Craciun!

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri