12 Decembrie 2012 publicat în Mami 4 share-uri

Sub dictonul AJUTA-I PE CEI CARE AU NEVOIE, campania "Daruim impreuna" invita toti oamenii care au posibilitatea sa se implice si sa daruiasca.

Comunicat de presa

Te invitam sa daruim impreuna o speranta !

Echipa Creative Ideas a pornit din 1 decembrie campania umanitara Daruim impreuna. Sub dictonul AJUTA-I PE CEI CARE AU NEVOIE, campania Daruim impreuna invita toti oamenii care au posibilitatea sa se implice si sa daruiasca.

Prin campania Daruim impreuna, Creative Ideas doreste semnalarea cazurilor care au nevoie de ajutor si implicit ajutarea acestora.

Noi, echipa Creative Ideas am decis ca putem face mai mult pentru persoanele care au nevoie de un sprijin. Vrem sa strângem cat mai multe donatii si sa implicam cat mai multi oameni dornici sa dea o mana de ajutor celor care au nevoie de ei.

Campania va continua pe parcursul anilor viitori, prin semnalarea si ajutarea cat mai multor cazuri care au nevoie de suportul nostru. Dintre toate cazurile semnalate, vom alege cel putin 2 case de copii care vor primi donatii (bani, haine, jucarii) in fiecare luna, de acum inainte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Implicam cat mai multi oameni

Cu totii stim ca in jurul nostru sunt nenumarate persoane care au nevoie de ajutorul nostru. Fie ca au nevoie de donatii materiale, fie ca pur si simplu au nevoie de prezenta unei persoane calde intr-un anumit moment al vietii lor, pe platforma Daruim impreuna poate semnala oricine cazurile care necesita ajutor.

Facem apel la toti cei care au ceva de oferit: haine, jucarii, alimente, servicii, dar mai ales timp.
 

Craciunul acesta, cu sprijinul partenerilor si al voluntarilor...

  • Te invitam sa punem impreuna sub brad cadourile: dulciurile, jucariile si hainutele.
  • Te invitam sa ajutam impreuna copiii sa zambeasca printr-un cadou la care au visat.
  • Te invitam sa cantam impreuna un colind de suflet batranilor din aziluri.

Fii generos! Alatura-te echipei noastre si transforma-te in Mos Craciun pentru persoanele cu mai putine posibilitati!

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Mai multe despre campanie poti afla pe pagina de facebook Daruim impreuna sau pe site-ul Daruim Impreuna.ro

Noi suntem Creative Ideas

Creative Ideas este o echipa tanara care a luat fiinta in 2007. De atunci pune in practica nenumarate proiecte complete si complexe ATL si BTL prin servicii de copywriting, managementul evenimentului, marketing si PR online, marketing strategic, parteneriate strategice, relatii cu media, consultanta.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri