25 Februarie 2013 publicat în Mami 61 share-uri

Iubiti mai degraba cainii sau pisicile? Preferinta pentru un anumit animal de companie poate spune multe despre personalitatea dumneavoastra, dupa cum arata anumite studii americane.

4 Capacitatea de a atrage simpatia

Persoanele care iubesc cainii sunt mai agreabile si au o capacitate mai mare de a se face placute, simpatizate, arata studiul.

Acestea au obtinut un punctaj mai mare pentru urmatoarele trasaturi: amabilitate, altruism, incredere, afectivitate.

5 Factorul nervos

Iubitorii de pisici s-au dovedit mult mai sensibili la factorii externi. Ei au obtinut un scor mai mare in ceea ce priveste:

  • capacitatea de a se stresa usor
  • anxietatea
  • ingrijorarea

Concluzii

Studiul a concluzionat ca iubitorii de caini tind sa fie mai energici, mai loiali, mai prietenosi si mai sociabili decat iubitorii de pisici.

Iubitorii de pisici prefera singuratatea, meditatia, lucrurile noi si provocatoare, activitatile care le starnesc curiozitatea. Acestia sunt mai introvertiti, mai “originali” si nonconventionali, dar in acelasi timp, tind sa se ingrijoreze si sa se streseze mult mai usor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

va recomandam:

Animalele de companie ajuta copiii sa se dezvolte emotional

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


sursa foto:sxc.hu

articol de ioana p.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri